Valentín + Vyhodnotenie Giveaway

Na dnes som mala naplánovaný úplne iný príspevok, ktorý som ale Bohužiaľ nestihla napísať, pretože som mala celkom lazy víkend v ktorom sa m...

Na dnes som mala naplánovaný úplne iný príspevok, ktorý som ale Bohužiaľ nestihla napísať, pretože som mala celkom lazy víkend v ktorom sa mi nechcelo robiť absolútne nič. Na dnes som vám ale sľúbila vyhodnotenie Giveaway, takže úplne dole budete mať meno tej šťastnej. 

Dobre, ako všetci vieme, dátum 14.2. - Valentín je práve dnes, ako ho plánujete stráviť? Ja budem oddychovať s filmami, aj preto som si pre vás pripravila pár typov na Valentínske filmy. Dúfam teda, že si oddýchnete a ďalší týždeň pre vás bude malinou. 

1. Raňajky u Tiffanyho
Romantická komédia z roku 1961 rozpráva príbeh mladej, pôvabnej a emancipovanej ženy, ktorá je obletovaná mužmi, no aj napriek tomu si sníva svoj sen. Až kým sa nezoznámi so spisovateľom Paulom...



2. Duch 
Nádherný príbeh, ktorý hovorí o láske až za hrob – a to doslova. Sam umrie, no ani to mu nezabráni byť s jeho milovanou Molly.




3. Stuck in Love 

Romantická komédia, ktorá vás určite bude baviť! 

4. Valentín 
Obávam sa, že v Hollywoode vzniká nový subžáner romantickej komédie. Ultimatívna rom-kom má neraz obšľahnúť kopu iných filmov, vypožičať si existujúce línie či konkrétne pasáže a vybudovať mix väčšieho množstva postáv a ich patálií, vzájomné prepojenia a tým pádom žiadny dej. Valentín je však prvý zástupca novovznikajúceho žánru, ktorý už príliš nefunguje, resp. len na rýchle použitie.

No a aby sme sa dostali aj ku vyhodnoteniu : 


Výherkyni gratulujem a hneď posielam mail! :) 


You Might Also Like

5 komentárov

  1. Taky jsme včera s přítelem jen odpočívaly u filmů a hlídaly jsme ročního synovce :)
    Beauty by K.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Všetci filmy som videla okrem Stuck in love a keďže rada oddychujem pri dobrých filmoch určite si ho pozriem. :)
    www.tobecreativehasnolimits.blogspot.sk
    Pozývam ťa na moju Valentínsku giveaway. Budem rada ak sa zapojíš. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. dakujem pekne velmi ma to teší:) stuck in love film ma celkom zaujal ale neviem či som ho už nahodou nevidela:))

    OdpovedaťOdstrániť

All rights reserved. Používa službu Blogger.

Social Network