My top 3 books + giveaway

Ahojte! Pred nejakým časom som si uvedomila, že už na blog nepridávam skoro žiadne top články, preto som sa rozhodla opäť to zmeniť.  Dne...

Ahojte!
Pred nejakým časom som si uvedomila, že už na blog nepridávam skoro žiadne top články, preto som sa rozhodla opäť to zmeniť. 

Dnes by som Vám chcela ukázať moje 3 najobľúbenejšie knihy, ktoré som si za posledné obdobie mala možnosť prečítať. 

Ako prvá je to kniha Rebelka od Jany Pronskej, ktorá ma zaujala až tak, že som ju prečítala vrámci troch alebo štyroch hodín. 

"Najnovší román obľúbenej autorky ponúka strhujúci príbeh lásky zo stredovekého Slovenska, odohrávajúci sa na pozadí skutočných historických udalostí. Kontesa Cecília zo Svätého Jura, ktorá narába lukom a mečom lepšie než rytieri jej otca, si vynúti účasť na turnaji pod Bielym Kameňom a tomu, kto ju porazí, prisľúbi svoju ruku. Riskuje tým vlastnú slobodu a nezávislosť, na ktorých si tak veľmi zakladá. Temešvárskeho župana Štefana z Rozhanoviec krásna a odvážna dievčina očarí natoľko, že sa ju podujme zachrániť pred manželstvom s mužom, ktorému ide len o jej veno. V čase blížiacej sa vojny s Osmanmi vôbec nepomýšľal na ženbu, no česť mu nedovolí, aby Cecíliu nechal napospas osudu..."

Ako druhú by som Vám chcela ukázať knihu Girl Online, ktorú napísala Zoella a  ktorú som si ja osobne prečítala v angličtine vrámci prezentácie, ktorú sme robili na angličtinu a teda musím Vám povedať, že aj táto knižka stojí za to a je vhodná na také oddychové čítanie, pri ktorom nemusíte premýšľať. 

"Zoella je jedna z najslávnejších youtuberiek na svete, jej videoblog má milióny fanúšikov a teraz sa rozhodla dobyť ďalšiu oblasť! Jej prvotina Girl Online je príbehom dospievania a prvej veľkej lásky obyčajnej baby v súčasnom predigitalizovanom svete. Penny bloguje pod supertajným nickom GirlOnline o všetkom, čo ju trápi, o priateľstve, o chlapcoch, o škole, o svojej šialenej rodine, a dokonca aj o záchvatoch paniky."
No a tretia knižka, ktorú by som Vám chcela predstaviť je knižka Fanúšička, ktorú som čítala dávnejšie, no tiež ma zaujala.

"Obe sestry majú osemnásť a idú na výšku. Wren nečakane vyhlási, že nechce v internáte bývať s Cath, aby bola nezávislejšia. Dvojčatá sa rozdelia a Cath je vydaná napospas namosúrenej spolubývajúcej a jej očarujúcemu frajerovi. Jej profesorka si myslí, že fanfiction je koniec civilizácie, a pekný spolužiak sa chce rozprávať iba o slovách... Popri tom všetkom sa Cath ustavične bojí o milujúceho, no zraniteľného otca, ktorý ešte nikdy nezostal sám. Otázka znie: Zvládne to Cath? Dokáže to, aj keď ju Wren nebude držať za ruku? Je pripravená žiť vlastný život? A chce vôbec vykročiť vpred, ak to znamená, že musí opustiť Simona Snowa?"
A ak si fotky prezeráte pozorne, tak ste si určite všimli, že mám dve rovnaké knihy, konkrétne knihu Fanúšička vlastním úplnou náhodu dvakrát a aj preto som sa rozhodla vyhlásiť malú súťaž práve o túto knihu. 

Ak sa teda chcete stať novým vlastníkom knihy Fanúšička stačí ak dáte tomuto blogu svoj odber a  do komentáru napíšete akú knihu ste čítali naposledy + meno, pod ktorým tento blog sledujete. 

Výhercu vyhlásim 31.3.2016 tu na blogu. 

You Might Also Like

8 komentárov

  1. Naposledy jsem četla knihu Láska na prvý pohĺad od Mhairi McFarlaneové. Knihu Fanúšička jsem ještě nečetla a dle popisu může být super. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Girl online mám a tá ma fakt veľmi zaujala, aj som si pri nej poplakala ♥ Rebelka vyzerá veľmi zaujímavo, takže ďakujem za skvelé tipy! :)

    ORLLING

    OdpovedaťOdstrániť
  3. GFC: Alexandra Petriková
    Naposledy som citala - Druhá strieborná kniha snov :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Zaujímavé knižky ja som naposledy prečítala knihu Moja studena vojna kde sa dej odohráva za čias komunizmu..
    GFC Roumí blog

    OdpovedaťOdstrániť
  5. naposledy som čitala vrece kosti od kinga :)
    sledujem ako nikola benková

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Sleduji jako Klára Odehnalová.
    Doháním povinnou četbu, takže teď jsem dočetla Miláčka. :D
    klara.odehnalova1@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  7. GFC: ZdeňkaM
    zdenkamartinakova@gmail.com
    Naposledy jsem četla Ďábel nosí Pradu. :)

    OdpovedaťOdstrániť

All rights reserved. Používa službu Blogger.

Social Network