Mark or true? 2

Ahojte všetci a krásny deň Vám prajem! Dnešný článok bude určený skôr pre baby, takže ospravedlňujem sa chalani. Už v minulom článku, ktorý...

Ahojte všetci a krásny deň Vám prajem!

Dnešný článok bude určený skôr pre baby, takže ospravedlňujem sa chalani.

Už v minulom článku, ktorý bol predchodcom tohto článku, som Vám hovorila o tom, že som začala spolupracovať s Avonom, preto by som vám aj dnes chcela predstaviť novinky, ktoré mi od nich prišli. 

Ako prvé tu mám tieto dva tekuté rúže s matným efektom, v odtieňoch Whipped Latte (ten vľavo) a Irresistible (vpravo), oba majú veľmi dobrú výdrž, nevysúšajú pery a sú naozaj krásne! 
Ďalej tu mám túto korekčnú tyčinku pre bezchybnú pleť, ktorú som si objednala v odtieni light. Naozaj dobre kryje a má dlhú výdrž. 
Makeup s rozjasňujúcim efektom ma očaril hneď na prvý pohľad. Mám ho v odtieni Nude, ktorý mi perfektne sadol. Ľahko sa nanáša, pleť zjednotí, dobre kryje a má dlhú výdrž! 
Môj už druhý set na úpravu obočia od tejto značky. Je to naozaj asi najlepší produkt na obočie, aký som doteraz vyskúšala, aj preto mám už jeho druhé balenie. 
Tiež už moja druhá pleťová zlupovacia maska s výťažkom z čierneho kaviáru, je to tá najlepšia čistiaca maska, pretože vytiahne z pleti všetky špiny a nečistoty a zlepšuje vzhľad pleti. 
Vyživujúci sprej na vlasy s luxusnými olejmi prekrásne vonia, no moje vlasy po ňom zostávajú také mastné, moje hodnotenie preto nie je veľmi kladné. 
Naopak sérum na suché končeky vlasov je naozaj perfektné! Končeky sú po ňom krásne lesklé a vyživené! 
Posledným produktom je táto zhusťujúca špirála Big and Multiplied. Na ktorú nemôžem povedať nič negatívne, no ani nič pozitívne. Je to špirála takej normálnej kvality. 

You Might Also Like

3 komentárov

  1. Avon mám veľmi raada

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Pěkné výrobky. Nejvíce mě zaujalo sérum na konečky vlasů. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ahooj,
    hned ze začátku ti chci pogratulovat ke spolupráci se značkou Avonu, to je super! :) Z této Avon edice (nebo jak to nazvat) mám dva produkty a to řasenky a jsem s nimi vcelku spokojená. Jinak produkty od této značky mám moc ráda a používám je mnoho let.

    Přeji Ti šťastný nový rok!
    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť

All rights reserved. Používa službu Blogger.

Social Network