And what is going on in your life?

A čo sa deje vo vašich životoch? Pretože ja sa ako obvykle znovu prechádzam v opätkoch na veľmi nerovnej ploche, no myslím si, že sa tomu už...

A čo sa deje vo vašich životoch? Pretože ja sa ako obvykle znovu prechádzam v opätkoch na veľmi nerovnej ploche, no myslím si, že sa tomu už nečuduje vôbec nikto. 

Tak nejak som chcela začať dnešný článok, pretože mi to prišlo netypicky divné a vlastne sa mi to aj páči. Všetky netypické veci a nestereotypy, presne to sú veci, ktoré ja osobne milujem. Nemám rada stereotyp a paradoxom je, že v ňom práve žijem. Škola, autoškola, práca, kamaráti a v neposlednom rade rodina. Nehovorme o tom, že na moje koníčky ako sú blog alebo cvičenie mi skoro nezostáva žiadny čas. 
Teším sa ale z toho, že nám končí ďalší školský rok, pre mňa už druhý na mojej strednej škole (čomu nemôžem uveriť, pretože len pred chvíľou sme boli malé prváčence) a ja budem mať oveľa viac času. 
Keď sme pri tej škole, aj svoj druhý ročník na gymnáziu som úspešne ukončila a myslím si, že na seba môžem byť pyšná. Druhý ročník sme ukončili hrou Ženský zákon, čo ste mohli vidieť aj na mojom instagrame @vikinkaapoliakova, opekačkou a čaká nás triedna chata! 

Čo Vy a Váš koniec roka? 

Čo sa týka outfitu, mám na sebe novú sukňu z výpredajov z H&M, tričko som si kúpila oversize (cielene) a tiež v H&M, tieto nádherné silónky a ešte krajšie okuliare mi poskytol letnyhit.sk, no a tieto nádherné topánočky, o ktorých som písala už na začiatku článku sú z bonprix.sk

You Might Also Like

3 komentárov

  1. Tie topánočky sú fakt super!

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ja idem po prázkach už do štvrtého :( a neuveriteľne rýchlo to ubehlo.. krásne fotky, veľmi pekný a elegantný outfit :)

    ORLLING

    OdpovedaťOdstrániť

All rights reserved. Používa službu Blogger.

Social Network