My summer plans?

Ahojte všetci a krásny deň prajem!  Ako prežívate víkend? Ja pracovne, no neviem sa dočkať triednej chaty, na ktorú idem zajtra na tri dni...

Ahojte všetci a krásny deň prajem! 

Ako prežívate víkend? Ja pracovne, no neviem sa dočkať triednej chaty, na ktorú idem zajtra na tri dni, tak povediac, po troch mesiacoch môjho stereotypu je to pre mňa konečne nejaké odreagovanie! Okrem toho idem cez víkend stanovať na Detvianske slávnosti s mojimi spolužiakmi folkloristami, na čo sa tiež veľmi teším! 

To by bolo k môjmu prvému júlovému týždňu, no sama neviem povedať ako sa moje zvyšné leto bude odvíjať. Mám jediný cieľ, dokončiť autoškolu, takže to bude takou mojou prioritou, ďalej budem pracovať a sporiť si, užívať si letné večery s kamarátmi, no a v neposlednom rade budem tráviť čas so svojou rodinou. Plánujem veľa akcií, chát a výletov,s kamarátmi by sme chceli ísť do Prahy, no či to všetko vyjde netuším. Na čo sa ale teším najviac je váľanie sa pri bazéne a oddychovanie, lebo po tomto dosť šialenom roku si ho vážne zaslúžim. 

Čo vy a vaše plány na leto? 

Čo sa týka outfitu, na sebe mám tieto nádherné riflové šaty, v ktorých sa vždy cítim ako "Som malej, ale šikovnej", netuším prečo vo mne vyvolávajú tento pocit. Sú z bonprix.sk, pod nimi mám tričko z H&M a na nohách mám jedne zo svojich mnoho Conversiek. No a nezabudnime na okuliare, tie sú z letnyhit.sk.

You Might Also Like

2 komentárov

  1. Já letos žádné plány nemám, vše "plánuji" velmi spontálně :) jinak Ti moooc držím palečky, ať úspěšně dokončíš autoškolu. Ta mě čeká za půl roku :-D

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Tak ať ti všechny plány výjdou jinak outfit vypadá moc pěkně :).

    TheBlondieTale

    OdpovedaťOdstrániť

All rights reserved. Používa službu Blogger.

Social Network