Recenzia - Victoria´s Secret Strawberry & Champagne telový sprej pre ženy

Ahojte :) Takže sa pekne pohodlne usadte ja už nebudem viac kecať a prejdeme k recenzii : Takže dnes som sa rozhodla podeliť sa s ...



Ahojte :) Takže sa pekne pohodlne usadte ja už nebudem viac kecať a prejdeme k recenzii :



Takže dnes som sa rozhodla podeliť sa s vami o recenziu na telový sprej od Victoria´s Secret. Rozhodla som sa objednať si ho už asi pred mesiacom. Takže celý Apríl som mala na testovanie tohto produktu. A musím povedať ,že už prvé dojmy boli úplne ,že WAU :O. Keď som čítala recenzie na tieto produkty a spreje od Victoria´s Secret tak som neverila ,že to všetko čo sa v nich píše je pravda. Avšak na moje veľké prekvapenie bola pravda všetko až do bodky. Ale pekne po poriadku. Ja mám vôňu Strawberries&Champagne - Jahody&Šampanské. haha a prečo práve táto vôňa? Asi najviac ma zaujal dizajn a taktiež zloženie. Veď predsa mali ste už nejaký spej alebo voňavku čo má v zložení šampanské? :) Predpokladám ,že nie. Vôňu veľmi opisovať nejdem pretože prevláda vôňa šampanského a tie jahody tam cítiť len okrajovo. Ale inak musím povedať ,že vonia dokonalo. Namiesto telového spreja ho používam aj  obyčajne ako voňavku a musím povedať ,že na telový sprej má dosť dlhú výdrž. Keďže vydrží od rána 7 do nejakej 11. 

Vzhľad  - Písala som už vyššie ,že ma zaujal najmä kvôli dizajnu. Kombinácia ružovej a zlatej je fakt bomba. Ba čo viac všetky spreje od Victoria´s Secret vyzerajú dokonalo (Ťažko si vybrať)

Vôňa - Ako sa udáva už v nadpise jahody&šampanské prevláda šampanské jahody cítiť len okrajovo. Nie je nejaká extra silná takže vás od nej nerozbolí hlava haha. Nie som veľmi dobrá v opisovaní vôní ale táto je dokonalá.

Výdrž - Nemôžeme čakať ,že telový sprej vydrží od rána do večera. Ale na to ,že je to telový sprej som fakt prekvapená ,že má takú dlhú výdrž (skoro 4 hodiny). 

Konzistencia - Konzistencia haha ako telový sprej takže nemôžme napísať ,že je hustý. Je to obyčajný sprej bielej farby. 

Cena - Môžem povedať ,že cena bola na pomery Victoria´s Secret úplne skvelá. Stojí 8,90€ a na to ,že má sprej 250 ml. Som bola fakt dosť prekvapená. Objednávajte za najlepšiu cenu TU !!
Všeobecný odkaz : Telové spreje Victoria´s Secret

Názory ľudí : 
Tělové spreje od Victoria's secret. Mám tri a strašne ma bavia. Poslednou dobou nepoužívam veľa parfémov ale tieto spreje. Ani neviem prečo. Samozrejme ich výdrž nie je taká dlhá ako pri pafrémoch. Ale vône sú mi tak nejak bližšie. Ľahšie, sviežejšie... Premýšľam,  akým z nich doplním zbierku :-)

Už 5 rokov používam spreje VS a voňajú skvele.  Ale ešte aby nie, keď majú na vyber asi z 20 vôní...Každý  si môže vybrať vôňu, ktorá tomu človeku vonia najviac. Nemám skúsenosti  so sprejmi z Avonu, ale VS vydrží celkom dlho.. Mám aj telové mlieko z rady telových mliek od VS A vonia a vydrží iež dlho.. Odporúčam. 

Sú najlepšie a mliečka tiež! Ja si ich kupujem v Londýne mávajú tam často zľavy a jeden sprej ma teraz vyšiel na 3,25 libry (3,99 €) 

Ja som čítala ,že si ich baby striekajú aj na obliečenie namiesto pafrému a výdrž je vraj fakt super ! 

Sú dokonalé s Avonom a Oriflame nejdú porodvnať ! Cena je drahšia ale vydržia oveľa viac! A vonia lepšie ;) Pomaly sa vypotrebuje takže dokupuješ až po pol roku..  Fakt odporúčam. 

Presne.Ten sprej je važne super!:-) mam ho fialoví LOVE SPELL čerešňovy kvet a broskyňa (cherry blossom and peach) strašne dobre vonia:-) a tak isto ako ty som mala z neho veeeeľku radosť:-) ešte mam od VS aj krem čo je tiež super važne ho odporúčam každemu.Vzhľad je vážne top!:-) je to vidno že to je vážne dobra značka:-))


A aké sú vaše skúsenosti so značkou Victoria´s Secret ? Budem rada ak mi napíšete vaše názory a skúsenosti. 















You Might Also Like

2 komentárov

  1. I když je ta cena skvělá (vzhledem k tomu, že je to Victoria Secret), na mě je to prostě moc. Holt jsem odchovaná na sprejích od Baley nebo Avonu :) Ale ta vůně je rozhodně zajímavá, takže kdybych měla peníze, uvažuju o koupi dost navážno ;)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. :) Podľa mňa ak nemáš dostatok financií tak si ju praj na narodeniny alebo meniny :) Môžem len odporučiť

      Odstrániť

All rights reserved. Používa službu Blogger.

Social Network