Čo ma naučilo blogovanie?

Za tie dva roky počas ktorých blogujem ma môj blog priviedol do veľa situácií, či už tých lepších alebo samozrejme aj tých horších, za vše...

Za tie dva roky počas ktorých blogujem ma môj blog priviedol do veľa situácií, či už tých lepších alebo samozrejme aj tých horších, za všetky som rada, pretože som vďaka nim získala mnoho užitočných skúseností a rád do života. 

1. Písanie 
Nikdy by som si ani len nepomyslela, že sa budem ku písaniu stále dobrovoľne vracať, písaniu som nikdy nejak nehodovala, no potom ma to chytilo a drží ma to až doteraz! Nehovorme o tom ako sa mi zlepšila gramatika a získala som novú slovnú zásobu.

2. Kreativita
Ktorú som ja osobne nikdy nemala, nikdy som nemala talent na šport, výtvarnú, hudobnú, nikdy som nemala rada kreslenie ani tvorenie, no s blogom som začala skúšať rôzne DIY veci a začala som aj celkom kresliť, aj keď to neviem.

3. Neveriť každému
Pretože ľudia sú nevyspytateľní, nikdy neviete z koho čo vystane, preto sa snažím vyhýbať ľuďom ktorím nedôverujem, ale naopak, aby sme neboli len negatívny, blogovanie mi prinieslo aj veľa ľudí s ktorými som v každodennom kontakte! 
4. Organizácia
Pretože bez organizácie času by ste si moje články asi neprečítali. Nie že by som bola nejaký diárový typ, ale v poslednom čase si môj čas vždy rozkúskujem na prioritné veci, ktoré potrebujem za deň stihnúť a na veci, ktoré stihnúť nemusím, no ak mi na ne zostane čas, tak sa im venujem. 

5. Komunikovať 
Sama sebe sa čudujem, pretože som skôr introvert a samozrejme k blogovaniu to celkom nejde, sama som sa učila komunikovať s rôznymi značkami, prijímať alebo odmietať ponuky, zúčastňovať sa akcií, stretávať sa s ľuďmi. 
6. Príležitosti
Blogovanie mi prinieslo neskutočne veľa príležitostí, bola som pozvaná na strašne veľa eventov, ktoré mi Bohužiaľ nevyhovovali, pretože je to tak, keď bývate v najväčšej diere a všetko sa koná buď v Bratislave alebo v Prahe, ale veľmi šťastná som za príležitosť zúčastniť sa projektu Model of Tomorrow, o ktorom ste si mohli prečítať tu : http://zivotpubertiacok.blogspot.sk/2016/02/model-of-tomorrow.html,    http://zivotpubertiacok.blogspot.sk/2016/03/kasting-model-of-tomorrow.html,    http://zivotpubertiacok.blogspot.sk/2016/04/vikend-v-bratislave.html

You Might Also Like

5 komentárov

  1. Skvelý článok, naozaj sa číta veľmi dobre. Vo všetkom s tebou súhlasim. :)
    Na mojom blogu práve prebieha giveaway. Budem rada, ak sa zapojíš♥ http://bibiananavratil.blogspot.sk/2016/05/zmena-giveaway.html

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Mám to podobně. Osobně se snažím blog příliš "nepřipouštět k tělu", hned si všechno beru osobně. Když se pak občas objeví negativní komentář a nebo naopak žádnou odezvu nedostanu, dokáže to zbytečně zničit dobrou náladu. Je to zkrátka náročné, ale stojí to za to!
    ❤👍
    BLOG Corculum♥
    Instagram @stepanka_t

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Moc krásny článok ♥ dnes sme písali v škole slohovú prácu, mala som taký pocit, že sa mi to píše akosi lepšie ako napríklad pred rokom. Myslím, že je to hlavne vďaka blogu. Tak som veľmi zvedavá na známku :D
    Girl with pink nails

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Skvelý článok. :-) Tiež by som mala asi problém, keby som mala možnosť sa niekde zúčastniť, keďže bývam niekde v zadku :-D a všetko sa koná v tých veľkých mestách :-D

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Pekný a pravdivý článok. Ja som tiež bola ten tip človeka ktorý nemal rád písanie, v škole som neustále mala 3 zo všelijakých slohových prác a dnes by som len písala a písala. Ale zato kreatívna som bola vždy. Vždy ma bavili aj bavia DIY a podobne. Rada sa učím nový veciam preto denno denne študujem či už čo sa týka blogovania alebo youtube. Ja tiež bývam v zapadákové ale vzhľadom nato že nemám ešte veľa odoberateľov tak som ešte žiadne ponuky nedostala.

    Discoveringglam

    OdpovedaťOdstrániť

All rights reserved. Používa službu Blogger.

Social Network