News from L´OREAL!

Nikdy by som si ani len nepomyslela, že už vo svojich 15. rokoch budem mať plný šulfík kozmetiky! Že sa začnem kozmetike venovať ešte viac n...

Nikdy by som si ani len nepomyslela, že už vo svojich 15. rokoch budem mať plný šulfík kozmetiky! Že sa začnem kozmetike venovať ešte viac než pred tým a že si ju budem užívať. Aj keď to znie divne, naozaj to tak je. Čo sa týka mojich obľúbených produktov, väčšina je práve od značky L´OREAL, ktorej sa chcem venovať aj v tomto článku. 

Nie je to tak dávno, čo mi domov dorazili novinky práve od tejto značky. Už to teda nie sú novinky, pretože v drogériách už dávno sú, no tak či tak som sa o nich zmieniť chcela. 

O novej kontúrovacej rade ste už určite počuli, mne sa vždy spojí s videom od Petry Lovely Hair, kde som celú túto sadu videla po prvýkrát. Videla som na ňu negatívne, ale aj pozitívne názory. Samozrejme, každému pasuje niečo iné, každý vie s paletkou inak pracovať, preto sa na internete nachádza toľko rozdielnych názorov. Čo sa týka mňa, ja tú paletku milujem, je to moja druhá kontúrovacia a od tej prvej je rozhodne, ale rozhodne lepšia. Dokonale zvýrazňuje kontúre, bledšia časť krásne rozjasňuje. Nie je síce najlacnejšia, no myslím si, že sa do nej určite oplatí zainvestovať. 
Z trojfarebnej lícenky mám obrovitánsku radosť. Pôsobí na tvári veľmi sviežo a prirodzene, neleskne sa, má dobrú pigmentáciu a ľahko sa nanáša. Farba je prirodzená, nie je to ani silná ružová ani príliš svetlá.
Ďalej tu mám vec, ktorá sa stala mojou láskou. Rúže milujem, no mám ich len pár, možno aj kvôli tomu, že viac dbám na kvalitu, takže si kupujem rúže od kvalitnejších značiek. Tento od L´OREALu medzi ne určite patrí! Krásne sa nanáša, dlho vydrží a na perách drží ako prikovaný! Krásna farba je len obrovitánskym plus. 
Videli ste už špirálu s takýmito štetinkami? Musím sa priznať, že ja nie. A to už vlastním asi šesť a mamine som nakúpila minimálne tisíc (meniny, narodeniny, deň matiek, vždy sa v mojom darčeku pre ňu nachádza aj špirála), no nikdy som na takúto špirálu nenatrafila. Prvým plus, ktoré jej teda dávam je originalita. Čo sa týka štetiniek len na jednej strane, mne to vyhovuje a veľmi. Nevytvára žiadne žmolky, krásne riasy predĺži a natočí. Spomínam už asi tisíci krát, že moje riasy sú dlhé aj bez špirály, no po tejto špirále sú dvakrát dlhšie. 
Ďalej tu mám linku, a keďže si linky robiť neviem, bola to pre mňa obrovská výzva. Môj subjektívny názor ale nezmením, pretože si myslím, že mne ako nováčikovi pomohol hlavne tenký, dlhý aplikátor, s ktorým sa veľmi ľahko pracuje. Čo sa týka liniek, na začiatku keď sa mi nepodarili a snažila som sa ich zotrieť, trvalo mi to strašne dlho, to je mínus v pluse, ktoré im dávam, že strašne silne držia a odlíčiť ich je priam nemožné.

Posledné sú tieto dve roztomilosti, Baby Lipsy, moje najobľúbenejšie balzamy. Pamätám si na to, ako som si kúpila svoje prvé. Ešte sa ani nepredávali na Slovensku a my sme ich zháňali v Londýne, na preplnenej Oxford Street v drogérií, do ktorej sme vlastne ani nemali ísť. O nejakú dobu na to sa tieto balzamy začali predávať aj na Slovensku, takže som bola šťastná, že si ich nemusím objednávať zo zahraničných e-shopov. Prišli mi dva odtiene dvoch balzamov, ktoré dokonalo voňajú, ľahko sa nanášajú, sú v praktickom vajíčkovom tvare a dokonca slúžia aj ako lícenka! Čo sa týka mňa, príde mi to ako totálna zbytočnosť. Pery vôbec nehydratujú a ako lícenka nevypadajú vôbec prirodzene, plus je asi len pekný vzhľad.

You Might Also Like

6 komentárov

  1. Ta paletka je naprosto nádherná! Já od L'orealu zbožňuju true match make-up, jiný už skoro rok nepoužívám :)

    Simply Janet
    Realash - sérum na růst řas GIVEAWAY

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Moc pěkné novinky, závidím hlavně ty paletky a rtěnku.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. To sú nádherné produkty! Tú paletku by som aj ja chcela a nový tvar Baby Lipsov je super :D
    Girl with pink nails

    OdpovedaťOdstrániť
  4. mne sa fakt páči len ten vzhľad baby lipsov, tie klasicke som si nikdy nekupovala ked som nejaky vyskušala bolo to o ničom, ale taketo som u nas pozerala a nevidela som ich teda

    OdpovedaťOdstrániť

All rights reserved. Používa službu Blogger.

Social Network