Mark or True?

Ahojte všetci! Možno ste si pred nejakým časom všimli na mojom instagrame (@vikinkaapoliakova), že som začala spolupracovať s Avonom a aj ...

Ahojte všetci!
Možno ste si pred nejakým časom všimli na mojom instagrame (@vikinkaapoliakova), že som začala spolupracovať s Avonom a aj preto by som Vám dnes chcela predstaviť veci, ktoré mi od nich prišli, takže poďme rovno na to! 

Ako prvý tu mám práškový fixačný púder Magix, ktorý fixuje make-up a predlžuje jeho trvácnosť. Obsahuje vitamíny a víťažok z ruže, no mne viac vyhovujú obyčajné púdre, ktoré nie sú transparentné. 
Ďalej tu mám tento make-up a bázu v 1 s kašmírovým efektom a ochranným faktorom 15. Musím povedať, že je to asi najlepší make-up aký som kedy mala. Krásne sa roztiera, zakryje všetky nedokonalosti a dlho vydrží! 
Ďalej tu mám set na úpravu obočia, v najtmavšej verzií, keďže moje obočie, tak isto ako vlasy je veľmi tmavé. 
Špirála Winged out, ktorá by mala o 80 percent predlžovať riasy, no moje riasy sú dlhé aj bez špirály, takže rozdiel nevidím. 
Tekutá linka vo fixe Mega effects je super, no ešte sa s ňou musím naučiť pracovať. 
Korektor Color Trend má perfektné krytie a dlho vydrží! Takže na tú nízku cenu je strašne kvalitný a určite ho všetkým odporúčam! 
Matný rúž True Colour som si objednala v odtieni Ruby Kiss, ktorý mal vypadať úplne inak, toto mi príde ako krvavá červená, ktorá sa mne Bohužiaľ vôbec nehodí. 
Ďalej tu mám krémovú farbu na líčka a rozjasňovač v jednom, je to veľmi šikovný a úsporný produkt, ktorý spĺňa svoj účel a ja som sa do neho zamilovala. 
Ceruzku na oči som už dlho potrebovala, táto je trvácna a dobre sa s ňou pracuje, no keďže som ešte nikdy inú nemala, tak ju nemám s čím porovnať. 
No a ako poslednú tu mám túto špirálu, ktorá má riasy zhustiť o šesťkrát, no keďže moje riasy sú prirodzene dlhé a aj husté, tak Vám Bohužiaľ nemôžem potvrdiť či spĺňa účel. 

You Might Also Like

2 komentárov

  1. Velmi sa mi paci novy projekt avonu mark alebo true

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ja som si zakúpila gél na obočie Mark tak som naň zvedavá ako bude fungovať inak avon mám rada a mám doma dosť produktov asi aj väčšinu:))

    OdpovedaťOdstrániť

All rights reserved. Používa službu Blogger.

Social Network