An awesome surprise!

Mojou oficiálne najobľúbenejšou spoluprácu, a tiež spoluprácou, za ktorou si vždy budem stáť je moja spolupráca s Niveou, s ktorou to spolu ...

Mojou oficiálne najobľúbenejšou spoluprácu, a tiež spoluprácou, za ktorou si vždy budem stáť je moja spolupráca s Niveou, s ktorou to spolu už nejaký ten rôčik ťaháme. Je neuveriteľné ako sa za ten čas posunuli! Spoluprácu s blogermi vyvinuli na úplne iný, vyšší level a ja sa pri každom novom balíčku od nich nestíham diviť! 


V dnešnom článku by som Vám chcela predstaviť novú radu od Nivei, konkrétne Nivea Urban Skin, ktorú mi poslali v nádhernej plátenej taške, ktorá je podľa mňa dosť dobrá. 
Čo sa ale týka novej rady, obsahuje denný krém, nočný krém a masku. 

Keďže naša pleť je dennodenne vystavená škodlivým vplyvom prostredia, hlavne toho mestkého, v ktorom žijeme a my s tým nemôžeme vlastne nič robiť, tak sa Nivea rozhodla pleti pomôcť aspoň touto radou, ktorá sa stará o zdravie "mestkej" pleti. 

Denný krém : 
- posilňuje obranný systém pleti
- intenzívne hydratuje až 48 hodín
- chráni pred vonkajšími vplyvmi, znečistením i slnečným žiarením
- ľahko sa roztiera a krásne vonia
Nočný krém : 
- regeneruje pleť počas noci
- hydratuje tiež až 48 hodín 
- zanecháva pokožku vyhladenú 
- krásna vôňa
(minútová) Maska : 
- detoxikuje pleť
- odstraňuje všetky nečistoty
- zbavuje pokožku odumretých kožných buniek
- čistí pleť a zjemňuje ju 
- podporuje prirodzený vzhľad pleti
Čo sa týka môjho vzťahu k týmto produktom, tak som sa zamilovala do ich vizuálnej stránky, pretože balenia sú naozaj krásne, ďalším plusom je aj krásna vôňa, do ktorej sa jednoducho zamilujete. Denný aj nočný krém naozaj hydratujú a moja pleť po nich zostáva hebká a vyhladená. Maska je takisto ako všetky masky od Nivei úžasná. Moja pleť je po nej vyčistená a hebká. Jednoducho povedané, už skoro žiadne iné produkty na pleť nepoužívam. 

Celá rada stojí 18€, každý jeden produkt stojí 6€. 

Tiež mi v balíčku od Nivei prišla ich nová limitovaná trblietavá kolekcia Labiell, asi ku nim nič extra písať nebudem, pretože Labellá asi každý poznáte, tieto však vylepšili svoj dizajn a vyzerajú úžasne, taktiež si myslím, že je to dobrý nápad na darček pod stromček pre kamarátku. 

Cena : 2,30€ ks

You Might Also Like

2 komentárov

  1. Tie labella su zlatunke:) ale radšej siahnem po inom balzame na pery, no a nedávno som akurat začala testovať podobnú radu proti škodlivym vplyvom prostredia a starnutiu pleti ale od Yves Rocher takže som zvedava ako to dopadne:)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Takový balíček by potěšil každou ženu. Výrobky jsou krásné a ty Labella jsou super. Líbí se mi nové obaly. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť

All rights reserved. Používa službu Blogger.

Social Network