Tipy na vianočné darčeky

 Ahojte všetci a krásny deň prajem! Dnes vám prinášam posledný článok zo série mojich tohtoročných vianočných článkov.  Výber darčekov vie b...

 Ahojte všetci a krásny deň prajem!
Dnes vám prinášam posledný článok zo série mojich tohtoročných vianočných článkov. 

Výber darčekov vie byť niekedy poriadna fuška. Veď to asi všetci poznáme. Máme osoby, pri ktorých nemáme žiadny problém, a potom sú tu osoby, pri ktorých ani za svet nevieme, čo im darovať. 

Pinterest

Poďme sa teda pozrieť na pár mojich všeobecných tipov, ktoré by vám mohli pri tomto probléme pomôcť: 

1. Personalizované predmety 

Najvšeobecnejšia vec, ktorú nájdete vo všetkých darčekových obchodoch sú personalizované hrnčeky, tričká, ponožky, uteráky, perá či mnoho ďalších vecí, okrem toho môžete tiež darovať aj šperky s menom alebo dátumom. 

2. Technologické darčeky

Ktoré môžu byť aj drahšie ako napr. mobilný telefón či notebook, no niekoho by určite potešili aj bezdrôtové slúchadlá, reproduktor alebo rôzne fitness náramky či inteligentné hodinky

3. Zážitky

Môj obľúbený tip darčeka je darovať zážitok. Či už wellness pobyt, masáž, vstupenky do kina, kurz varenia, let či zoskok padákom. Taktiež môžete siahnuť po vstupenkách na koncert či do divadla. Zážitkom nikdy nič nepokazíte! Samozrejme len dovtedy, kým osobe, ktorá sa bojí výšok nekúpite zážitkový let. 

4. Knihy

Úplne najbežnejším vianočným darčekom sú knihy (a ponožky samozrejme). Pri knihách však musíte poznať vkus osoby, ktorú idete obdarovať. Mimo kníh môžete siahnuť aj po rôznych stolných hrách. 

5. Darčeky pre gurmánov

Víno, šampanské, čokoláda...

Siahnuť môžete po kvalitnejšom víne alebo šampanskom, či po košíku s prémiovými čokoládami, kávou či inými lahôdkami. Taktiež môžete obdarovanej osobe darovať voucher do jej obľúbenej reštaurácie či cukrárne. 

6. Starostlivosť o seba 

Darčeková sada s kozmetikou alebo produkty na starostlivosť o seba nikdy nič nepokazia! Okrem toho môžete darovať aj relaxačné sviečky alebo oleje. 

7. Športové vybavenie

Ak sa chystáte obdarovať športovca, tak ho určite poteší nové športové oblečenie, tenisky, športové pomôcky či permanentka do fitness centra, alebo na jeho/jej obľúbený druh cvičenia. 


Pri výbere darčeka je ale potrebné poznať danú osobu, jej záujmy a vkus. Zo všeobecných darčekov mi napadli tieto kategórie, no ak by ešte niečo iné napadlo vás, tak sa určite vyjadrite do komentára!

You Might Also Like

0 komentárov

All rights reserved. Používa službu Blogger.

Social Network