Christmas time

Nebudeme si klamať, vianočná nálada ma tento rok obchádzala veľkým oblúkom, no včera som sa začala cítiť "vianočne", už sa teda aj...

Nebudeme si klamať, vianočná nálada ma tento rok obchádzala veľkým oblúkom, no včera som sa začala cítiť "vianočne", už sa teda aj zišlo a dúfam, že vy si už od dnes budete tiež užívať tento krásny predvianočný čas.
Čo mi ale celé predvianočné obdobie spríjemňuje sú balíčky, ktorých mi teda za posledné dva týždne prišlo až až. Najviac ma potešili a prekvapili tie nečakané a chcem sa strašne poďakovať všetkým značkám, ktoré si na mňa spomenuli a takouto cestou ma potešili.

Prvý vianočný balíček mi poslala Nivea, konkrétne tento nádherný adventný kalendár, ktorým ma veľmi potešili a ktorý mi spríjemňoval celý december. Myslím, že som už niekde spomínala, že Niveu milujem a momentálne je to jedna z mojich najlepších spoluprác. 


Z eshopu elnino.sk mi prišiel takýto nádherný vianočný pozdrav spolu s prekvapením, sviečky už poctivo pálim a musím uznať, že voňajú viac než len vianočne nádherne.


 Z eshopu letnyhit.sk mi prišlo takéto krásne prekvapenie. Veľmi praktický darček, s ktorým mi preukázali, že ma asi dosť poznajú. 

Ešte v utorok sme si s babami skočili na predvianočnú večeru, kde sme si aj vymenili darčeky, týmto spôsobom chcem teda vyzdvihnúť reštauráciu Frais (BB), v ktorej som bola len druhýkrát, no oba razy som bola nadmieru spokojná, ako s jedlom, tak i s obsluhou a prostredím.

You Might Also Like

2 komentárov

  1. Krásné a veselé Vánoce, Victória :)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Adventní kalendář od Nivei je pěkný, taky mám tu značku ráda :) a svíčky, těm jsem letos úplně propadla :D

    LENN

    OdpovedaťOdstrániť

All rights reserved. Používa službu Blogger.

Social Network