Year 2017

Ahojte všetci a krásny deň prajem!  Ani neviem ako začať s týmto článkom a čo všetko do neho napísať. Ja viem, že s ním asi trošku meškám,...

Ahojte všetci a krásny deň prajem! 
Ani neviem ako začať s týmto článkom a čo všetko do neho napísať.
Ja viem, že s ním asi trošku meškám, ale radšej pozde ako nikdy. 

Rok 2017. 
Nič som od neho nečakala, a aj napriek tomu sa mi skoro všetko splnilo. Tento rok bol pre mňa veľmi zlomový, no bol aj veľmi bláznivý. 
Spoznala som nové veci, miesta, ľudí, našla si nových priateľov a začala si naplno užívať stredoškolský život. Prvýkrát sa poriadne zaľúbila a prvýkrát som nebola na Valentína sama. Prvýkrát som zažila sklamania v podobe zrady od ľudí, rozchodu alebo nelojálnosti. 
A aj napriek tomu, že sa mi v tomto roku prihodilo aj veľa zlých vecí, ho považujem za veľmi krásny a verím, že na niektoré momenty z tohto roku nikdy, ale naozaj nikdy nezabudnem. 
V januári som oslávila Silvester na chate s rodičmi, hneď na to sme ale oslavovali Mišine narodeniny, na ktoré som jej upiekla svoju prvú tortu. V januári sa stali veľmi zlomové veci, vďaka ktorým som bola možno tak trošku zaslepená, pretože priznám sa, január sa mi spája len s jednou osobou a na nič iné si nespomínam.
Vo februári sme zažili prvý hokej Gas vs. GJGT, boli na skvelej afterke, prežila som krásny Valentín a trávila som veľa času s rodinou. 
Keď sa pozriem spätne. Marec bol asi najmenej záživný mesiac v celom tomto roku. Akurát sme si už v marci spravili prvú gril párty. 
Koniec apríla sa pre mňa niesol v takom striedavom duchu, prežívala som smutné obdobie, ktoré sa však striedalo s tým šťastným. Aj vďaka skvelým ľuďom, ktorých okolo seba stále mám a som za nich vďačná. Prežili sme náš prvý crazy week, ktorý sme aj celý vyhrali. Navštívili Food park v Bratislave a na tohtoročnú Veľkú noc budem spomínať ešte veľmi dlho. 
Celý máj sa niesol v duchu osláv. Začala som ich ja mojimi meninami, potom oslavovala moja najdrahšia Ninka 18, môj ocino 40, náš rodinný kamarát tiež 40 a na intráku sme oslávili 18. narodeniny Klaudi. 
Jún bol najlepším mesiacom v tomto roku. Koniec školského roka sme oslávili na triednej chate, boli si zahrať Laser Game, nacvičili naše prvé divadlo, Lakomca. Zúčastnili sme sa festivalu Fubaby a navštívili koncert IMT Smile. Na víkendy som zostávala v BB. Splnil sa mi sen a prvýkrát som videla skupinu Elán naživo, teda bola na ich koncerte, ktorý mali 24.6 v Nitre! Bolo to tak skvelé, aj keď hlasivky som mala vykričané ešte ďalších pár dní. V júni sme absolvovali strašne veľa rodinných výletov. Otvorili kúpaciu sezónu. Narodeniny som v júni síce neoslavovala, no dostala som najkrajší darček, ktorý som si prijala strašne dlho a viem, že osobe ktorá mi ho dala som o tom povedala v januári a ona si to zapamätala až do júna! Dostala som Vianočné trubičky v lete! V júni! Na moje narodeniny! 
V júli som skoro ani nebola doma. Stále sme boli niekde na opekačkách, festivaloch : Detva, Ružiná, zorganizovala som Aperol Night, našla si prvú brigádu, bola na veľa zábavách, no a napokon skončila v nemocnici. 
V auguste som sa z nemocnice zotavovala týždeň v Rakúsku, kde som si to strašne užila aj napriek chorobe! Boli sme na dovolenke na Orave, na ktorú sme vyrážali ráno o 6 a ja som sa vrátila domov zo Street party ráno o štvrtej, takže si viete predstaviť môj prvý dovolenkový deň! Mám aspoň na čo spomínať. S babami sme si spravili výlet do Košíc. No a v neposlednom rade sa mi druhýkrát splnil môj sen a navštívili sme koncert Elánu aj vo Východnej! 
V septembri som sa vrátila späť na intrák a postretávala sa so všetkými tými ľuďmi, ktorých som celé leto nevidela! Betka ma naučila na cheescake v Mekáči a odvtedy to je moja najväčšia láska! Aj Betka (na zážitky s ňou určite tak skoro nezabudnem) aj ten cheescake! 
V októbri sme sa zase vybláznili na Halloweene a zas raz vyhrali! Môj bratranec oslávil 20 rokov, takže sme si užili aj narodeninovú chatu. Upiekla som svoju druhú tortu v živote, zúčastnila sa prednášok ohľadne chémie na UMBčke a fotili sme sa na ročenku. 
V novembri sme sa zúčastnili Kabu, ktoré sme si naplno užili! Boli sme na skvelej afterke, z ktorej mám viac než dosť spomienok. Po afterke sme hneď na druhý deň mali stretávku zo základnej školy, ktorá bola tiež skvelá! So Zuzkou sme boli v kine na Bad moms, zase sme si spravili strašne veľa rodinných výletov a celkovo bol tento mesiac veľmi pekný!
December sa niesol už v takom Vianočnom duchu! Boli sme na predvianočnej večeri, na našom prvom výlete do zahraničia (v zostave ja, Miša, Sisa), presnejšie v Zakopanom, kde sme strávili krásne dva dni! Boli sme na výstave Body exhibition v Bratislave, spravili si predvianočný večierok v škole. Krásne zážitky mám aj zo Štefanskej zábavy, prežila som krásne Vianoce a asi najkrajší Silvester v živote! 

You Might Also Like

2 komentárov

  1. Vidno že si mala fakt pestrý rok! Aj mne priniesol aj veľa dobrého, ale aj toho horšieho. Ale ďakujem zaň, pretože som si počas neho uvedomila veľa vecí :)

    ORLLING

    OdpovedaťOdstrániť
  2. tak to si si rok 2017 užila plnými dúškami! krásne fotky, skvelý článok a prajem ti, aby rok 2018 bol ešte lepší, ako ten predošlý! :).

    THE WORLD BY KEJMY.

    OdpovedaťOdstrániť

All rights reserved. Používa službu Blogger.

Social Network