Mark or True? 3

Ahojte všetci a krásny deň vám prajem! Dnes vás po dlhom čase vítam pri pokračovaní tejto série, v ktorej sa vám vždy snažím predstaviť novi...

Ahojte všetci a krásny deň vám prajem!
Dnes vás po dlhom čase vítam pri pokračovaní tejto série, v ktorej sa vám vždy snažím predstaviť novinky od Avonu. Všeobecne tento článok píšem po strašne dlhom čase, takže sa mi do toho o to ťažšie dostáva. 

Ako prvý vám predstavím tento gél proti akné, ktorý sa teda mne osobne v poslednom čase dosť zišiel. Nikdy som netrpela akné (poklopem si), no v poslednom čase bola moja pleť dosť vyhádzaná a problematická, takže tento gél môžem odporučiť aj ľuďom, ktorý síce akné netrpia, no trápia ich nejaké nedokonalosti. 
Ďalším produktom, do ktorého som sa doslova zaľúbila je tento krémový make-up s púdrovým efektom, ktorý má veľmi praktické balenie, ktoré obsahuje aj hubičku na nanášanie make-upu, takže sa veľmi ľahko nanáša. Má výborné krytie, krásne skryje všetky nedokonalosti a pleť krásne zmatňuje. 
Tento korektor vám už asi veľmi predstavovať nemusím, pretože mám už jeho druhé balenie. Vážne som ešte asi nemala lepšie krycí korektor, takže vám ho vrelo odporúčam. 
No a poslednými produktami, ktoré vám dnes ukážem sú tieto tekuté rúže s matným efektom, ktoré sú asi mojimi najobľúbenejšími rúžmi vôbec a dokonca si myslím, že rúž v odtieni Irressistible (ten úplne naľavo) má odtieň takej červenej, ktorá sa mi konečne naozaj hodí! Takže ho v tomto odtieni mám už dvakrát. Čo sa týka výdrže, vydržia asi naozaj všetko a držia doslova celý deň!

You Might Also Like

1 komentárov

All rights reserved. Používa službu Blogger.

Social Network