Favourite trio

Ahojte všetci a krásny večer vám prajem! Vlastne si ani nepamätám, kedy naposledy som vám písala takýto beauty článok a keď si spomeniem na...

Ahojte všetci a krásny večer vám prajem!
Vlastne si ani nepamätám, kedy naposledy som vám písala takýto beauty článok a keď si spomeniem na to, že môj blog bol niekedy zameraný len na túto beauty sféru, tak mi je až smiešne, pretože teraz je beauty článok u mňa na blogu niečo ako sviatok. To je ale asi každý článok, pretože v poslednej dobe vážne nemám čas. No a ako polročné vysvedčenia? Máte už zakrúžkované známky a pokoj? Ja som sa tešila, že si konečne vydýchneme, no budúci týždeň máme ďalších x testov do nového polroka, čo však úplne chápem, pretože ten ďalší bude zas trochu iný, špeciálny, na ktorý sa veľmi teším. 
V poslednej dobe som bola nadšená z toho, že mám aspoň chvíľu pauzu, že som sa konečne zbavila autoškoly (čím som sa vám asi ešte nepochválila, ale už 2 mesiace som vodič a mám za sebou cez 500 km, trikrát hurá, no možno by som vám mohla spraviť špeciálny článok na tému autoškola, čo vy na to?), že mám zakrúžkované známky atď. 

V dnešnom článku by som vám chcela predstaviť tieto produkty, ktoré mám zo stránky elnino.sk, s ktorou už dlhodobo spolupracujem. Keďže som mala v poslednom čase problematickú pleť (produkty, ktoré som používala na starostlivosť o pleť vám ukážem v budúcom článku), tak som si objednala hlavne veci na prekrytie týchto nedokonalostí. Teda paletku korektorov, púder a svoj obľúbený maslový rúž od Astoru. 
V prvom rade tu mám tento Rimmel London Stay Matte Púder, o ktorom som strašne veľa čítala a o ktorom som nevidela žiadnu negatívnu recenziu. Môžem len potvrdiť, že je to najlepší púder aký som kedy mala. Pleť krásne zmatní, neleskne sa po ňom, krásne vonia a dokonca je aj veľmi cenovo dostupný. Ja som si objednala transparentný a som s ním veľmi spokojná. 
Druhým produktom je táto Makeup Revolution London ultra cover and conceal palette, ktorá sa v poslednom období stala mojim najobľúbenejším produktom. Všetky tie korektory majú úžasnú konzistenciu, ľahko sa rozotierajú a perfektne kryjú, vďaka veľkému množstvu odtieňov si vyberiete ten, ktorý vám perfektne sedí a tá cena je priam úžasná. 
No a posledným produktom je už spomínaný Astor soft sensation lipcolor butter, teda tento úžasný maslový rúž, ktorý mám už v troch odtieňoch, tak isto ako aj tie ďalšie 2 aj tento je veľmi prirodzenej farby, vďaka maslovej konzistencií sa ľahko nanáša a má dlhú výdrž. Odporúčam ho všetkými 10. 

You Might Also Like

7 komentárov

  1. Tento Rimmel pudr si kupuji neustále, Astor rtěnku mám v jiném odstínu a jsem také moc spokojena.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Taky ten pudr ráda používám a máslo na rty mám též, jen v jiném odstínu a je velmi příjemné. :-)
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ten púder som mala doma už minimálne trikrát a tiež si ho neviem vynachváliť :) A tá paletka korektorov vyzerá skvelo, celkovo mám Makeup Revolution veľmi rada :)
    What A Fancy World

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Zatiaľ som z týchto produktov nevyskúšala ani jeden, no teraz ma najviac zaujala paletka s korektormi. Už som vyskúšala viacero korektorov, no máloktorý mi pekne všetko zakryl, takže túto paletku rozhodne vyskúšam. :)
    Simple but significant

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Ten pudr mám už několikáté balení a pokaždé ho musím mít do zásoby :)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť

All rights reserved. Používa službu Blogger.

Social Network