My helper - Bioderma

Ahojte všetci a krásny deň vám prajem!  Opäť vás vítam pri takomto beauty článku, v ktorom by som vám chcela predstaviť toto duo, ktoré m...

Ahojte všetci a krásny deň vám prajem! 
Opäť vás vítam pri takomto beauty článku, v ktorom by som vám chcela predstaviť toto duo, ktoré mi poslednou dobou zachraňuje život. Určite viete, že už nejakú dobu sa snažím bojovať s akné, ktoré ma trápi hlavne v oblasti brady a čela. V poslednej dobe som ale vylúčila všetky ostatné produkty a používam len Biodermu a zinkovú masť, ktorá je tiež totálnym zázrakom, ale o tej si môžme niečo povedať nabudúce.
Rad Bioderma Sébium je presne určený na starostlivosť o mastnú pleť so sklonmi k akné (ja mám pleť suchú, no aj tak mi vyhovuje). Pomáha redukovať nadbytočný maz, zmenšuje póry a zabraňuje ich upchávaniu. 
Micelárna voda pre mastnú a zmiešanú pleť
Využívam ju hneď po odlíčení pleti, akoby nejaké tonikum. Pleť zbaví všetkých nečistôt a zároveň pleť krásne vyčistí. Pokožku však nevysušuje, čo je veľké plus, ba naopak, prináša okamžitý pocit sviežosti. Pri jej používaní som nikdy necítila nejaké podráždenie alebo štípanie, pretože je naozaj veľmi šetrná. 
Čistiaci gél pre zmiešanú pleť 
Asi by som začala z opačnej strany, a to balením. Nič nie je lepšie ako keď má nejaký produkt praktické balenie a keď ešte s pumpičkou, tak to je len plus. Pleť je po jeho použití hladká, vyčistená a dokonca má aj antibakteriálne účinky. Pleť a oči nedráždi, takže je tiež veľmi šetrný. 

Niekedy sa naozaj oplatí investovať do produktov, ktoré sú síce drahšie, ale za to naozaj kvalitné a pomôžu vám. Značka Bioderma je jednou z tých značiek, ktoré sú veľmi kvalitné a ktoré vás nesklamú, preto tieto produkty naozaj odporúčam.

You Might Also Like

5 komentárov

  1. Taky mám Biodermu moc ráda, já zase používám jejich micelární vodu v růžovém obalu, ale zaujal mě i tento čistící gel.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Nemám skúsenosti s biodermou lebo uprednostňujem kozmetiku na pleť na prírodnej báze alebo prírodné. Ale sestra ma biodermu červenú a je spokojná.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Presne tento čistiaci gél Bioderma Sébium používam aj ja, teraz to bude mesiac, čo ho používam, a musím povedať, že mi neskutočne pomohol. Bioderma je skvelá značka, tá ma nikdy nesklame :)
    Simple but significant

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Toto su asi dva jedine produkty z rady Sebium, ktore mi vcelku vyhovovali. Ten zvysok - hlavne kremy pre mna nic moc.
    |Kaviareň u mačky|

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Oba produkty mám a jsem s nimi nadmíru spokojená :) Joo, Biodermu mám velmi ráda!!

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť

All rights reserved. Používa službu Blogger.

Social Network