Shirinator

Ahojte ! :) Dnes sa vám ozývam s novým článkom. A konkrétne tento článok bude o jednom skvelom e-shope! A nejde len tak o obyčajný e-shop. N...

Ahojte ! :) Dnes sa vám ozývam s novým článkom. A konkrétne tento článok bude o jednom skvelom e-shope! A nejde len tak o obyčajný e-shop. Na stránke si viete vyrobiť vlastné tričko s vlastnou potlačou (motív, text), alebo tričko s fotkou! Skvelé nie? Mňa osobne stránka dosť zaujala a bolo dosť ťažké vybrať si len jedno tričko. Nakoniec som sa rozhodla ,že si vyrobím vlastné tričko. To bolo ešte ťažšie než som si myslela. Naozaj tam je strašne veľa motívov a textov a je dosť ťažké vybrať si len jeden keďže sa vám páčia skoro všetky! Orientácia po e-shope je dosť dobrá a prepracovaná. Taktiež majú veľmi pekný dizajn a návrhy. A ceny sú myslím si celkom primerané. 

↑ Takto nejako vypadá úvodná stránka. 


Ak sa vám tričko nechce vytvárať tak stačí keď si vyberiete z už vytvorených produktov. Výber je stráášne veľký a určite sa vám niečo zapáči. Ukrátený nebudú ani Páni ani Dámy a deti tiež nie :). 

Ak si chcete tričko radšej vyrobiť. Tak stačí keď hore v panely kliknete na Vytvor si tričko. 

V ďalšom kroku si musíte vybrať typ trička. Tielko, Tričko, Košeľu .. 

Dokonca si môžete vyrobiť aj macka, vankúše, kryty na telefón.. 

Ja som si teda nechala biele tielko a pobrala sa na ďalší krok. Motívy. Myslím ,že pri tomto kroku strávite hodnú chvíľu pretože tých motívov je fakt dosť ! 

Uľahčia vám to kategórie. Ako kategória Zábava, Hlášky, Láska .. 

Na tričko si však môžete dať aj svoj vlastný text. 

A takto nejako bude vypadať moje tričko. Aké by ste si vybrali vy?

Link → http://www.shirtinator.sk/

You Might Also Like

3 komentárov

  1. tá stránka je super :-) a tiež sa mi páči Tvoj výber :-D
    http://inspiredreamer.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Vytvorila si si super tričko ☺
    http://lifeasiva.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Minulý rok jsem od nich měla spolupráci stejně pravděpodobně jako ty, tričko bylo šíleně super, no, což ale nepoznáš po týdnu či dvou - kdy se psala recenze, triko po dvou měsících absolutně ztratilo nápis. Takže, ještě že to byl zdarma vzorek, protože těch 20 euro, či 500-600 korun je to neskutečnej kšunt. :)

    OdpovedaťOdstrániť

All rights reserved. Používa službu Blogger.

Social Network