Creativity

Posledné tri týždne boli pre mňa viac než len vyčerpávajúce, ani neviem z čoho, pretože to ani nebolo nejaké skúškové obdobie, možno to b...


Posledné tri týždne boli pre mňa viac než len vyčerpávajúce, ani neviem z čoho, pretože to ani nebolo nejaké skúškové obdobie, možno to bolo preto, lebo som sa začala venovať viacerým činnostiam naraz. Viete, ono sa Vám to možno na prví pohľad nezdá, ale aj napísanie článku stojí dosť veľa času, ale hlavne energie. Príde mi, že momentálne mám v sebe hrozne málo kreativity, pretože aj keď sa snažím pridávať čo najviac to ide, formou nejakej pravidelnosti, stále to nestačí, stále tomu niečo chýba, mne v tom niečo chýba, možno naozaj tá kreativita. 



Kreativitu len tak nenájdete niekde za rohom, neskočí na vás, ani ju len nedostanete ako darček na narodeniny. Ja ale viem, že o pár dní tu zase bude obdobie, kedy budem písať skoro nonstop, pretože ma "kopne múza" a všetky tie nápady budem chcieť napísať čo najskôr, aby mi znovu neušli preč. U mňa to tak jednoducho chodí, niekedy píšem a píšem až tak, že sa neviem zastaviť a za deň napíšem aj desať článkov, no a potom sú tu dni, kedy mi kreativita chýba a vydávam len články, ktoré som si vopred predpísala, čo je vlastne fajn, pretože nikdy neporuším pravidelnosť, vy nikdy neviete, že článok, ktorý čítate bol napísaný už pred mesiacom a že práve v ten deň som plná negatívnej energie, takže nie som schopná napísať ani jeden jediný zmysluplný článok. 



Príde mi, že v poslednom období som bola dosť na cestách a skoro nikdy doma, stále som mala čas rozplánovaný tak, že ušiel ako voda, naozaj som sa ani nenazdala a už som si líhala spať. Oveľa ťažšie sú pre mňa rána, už len kvôli spánku som sa tešila na prázdniny a aj keby na ne nemám žiadny program a stále by som len spala, vôbec by mi to nevadilo. 



Dostávame sa ale ku bodu, kedy vás s mojim programom chcem oboznámiť, samozrejme nie so všetkým, len s tým čo je potrebné. Už túto sobotu 5.3.2016 o 15:00 sa môžeme stretnúť v hoteli Arcade v Banskej Bystrici, ak ste ešte nepočuli o tom prečo tam budem, tak viac tu: http://zivotpubertiacok.blogspot.sk/2016/02/model-of-tomorrow.html, ďalej pripravujem jeden článok s fotkami, ktoré práve musíme ísť nafotiť, takže na to sa môžete tešiť tiež. No a už dnes idem na oslavu kamarátovej osemnástky. O mojich ostatných plánoch vás už oboznamovať nejdem, hah. 


Majte sa krásne a paa♥ 

You Might Also Like

1 komentárov

All rights reserved. Používa službu Blogger.

Social Network