My top 3 products!

Ahojte! Vítam vás pri novom článku, o mojich troch najobľúbenejších produktoch. Viem, že v poslednom čase sa na blogu objavujú len dva článk...

Ahojte! Vítam vás pri novom článku, o mojich troch najobľúbenejších produktoch. Viem, že v poslednom čase sa na blogu objavujú len dva články týždenne, čo je veľmi málo, nebudem sa však ospravedlňovať ani ľutovať, každý toho má dosť, tak isto ako ja. Buďte ale trpezliví, myslím si, že sa ešte máte na čo tešiť. Plus príde jeden článok pre ktorý ma oslovila jedna agentúra, ja sa na to moc teším, takže dúfam, že sa vám to celé bude páčiť. 


Moje 3 obľúbené produkty, no, vyberanie  bolo teda naozaj ťažké a tak povediac, kým som si zvolila tú top trojku, prešlo dosť času. Nakoniec som ale uvažovala o tom, ktoré produkty používam najviac. Podľa toho som ich do tohto článku umiestnila. 


Takže ako prvé to bude tento suchý šampón od Batiste, ktorý je mojim záchrancom a áno viem, veľa z vás si písalo o recenzie naň. Nebudem písať osobitné články o ňom a všetko sa pokúsim zhrnúť v nasledujúcich vetách. Suché šampóny od značky Batiste už určite pozná každý z vás. Nikdy som suché šampóny nepoužívala, no potom som si kúpila jeden od nemenovanej značky, ktorý mojim vlasom vôbec nepomáhal, zaťažoval ich, mastil, zostávali po nich biele fľaky, tak som si teda s obavami kúpila iný od značky Batiste, konkrétne originál, ten žltý, a bola som fakt prekvapená, nezanechával biele škvrny, vlasy po ňom vyzerali ako po čerstvom umytí a krásne voňal! Na Vianoce som si teda kúpila ďalší, tentokrát pre hnedé odtiene vlasov a nemôžem naň povedať ani jediné krivé slovo! 



Ako druhý tu je tento Mac rúž. V poslednej dobe som sa začala líčiť (skôr na nejaké udalosti ako bežné dni) a tiež som sa začala líčiť kvôli jednému testovaniu kozmetiky o ktorej ste si už tiež mohli prečítať, čo ale používam skoro vždy aj keď sa vôbec nelíčim je práve rúž, lesk, balzam. Mojim favoritom je jednoznačne rúž od Macu, ani nie kvôli tej značke ako kvôli tomu ako po ňom vyzerajú moje pery, ako dlho vydrží, kvôli krásnemu dizajnu a milión ďalším veciam. Ja ho mám v odtieni Creme Cup, úplne nude na jednoduché nosenie. 


No a tretia top vec je obyčajný krém od Nivei pre deti. Keďže trpím suchou pokožkou so sklonom k ekzému nemôžem si dovoliť používať niečo nekvalitné, preparfumované a tak ďalej. Aj preto mojej pokožke najviac vyhovujú výrobky pre deti (sprchové gély, mydlá, krémy). Nivea je mojou obľúbenou značkou a po tomto kréme siaham skoro každý deň! 




You Might Also Like

7 komentárov

  1. batiste je najlepší :))

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Pěkný článek :) ten suchý šampon od Batiste už chci strašně dlouho vyzkoušet, ale pořád jsem se k tomu ještě nedokopala :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Musím sa priznať, že máme asi rovnaký problém s ekzémmi a tak ... Ja tiež používam na sprchovanie detský sprcháč. Inak moc pekný článok :)
    Girl with pink nails

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Batiste je moc fajn, rtěnka má krásnou barvu a ten krém od Nivei jsem taky jeden čas měla, je super, že fakt nedráždí pokožku :)

    Ili Libertad

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Rúž ma skutočne kráse prirodzenú farbu, a určite sa pozriem na krém :) Kika – Blog for smile

    OdpovedaťOdstrániť

All rights reserved. Používa službu Blogger.

Social Network