You were born an original. Don't die a copy.

Nikdy som si ani nepomyslela, že by niekto chcel predpisovať pravidlá v blogovaní. Určite si väčšina z vás spomína na článok bez slov, ktorý...

Nikdy som si ani nepomyslela, že by niekto chcel predpisovať pravidlá v blogovaní. Určite si väčšina z vás spomína na článok bez slov, ktorý som vydala niekedy pred mesiacom. Pred tým než som ho vydala, som sa o tom bavila s babami a hovorila, že neviem ako to pochopíte a či vôbec pochopíte myšlienku toho celého, nakoniec sme sa ale zhodli a oni ma presvedčili, aby som ku tomu nenapísala nič. Ani vetu, ktorou som vám to chcela objasniť. Samozrejme, ako bolo predpokladané, väčšina z vás ten príspevok vôbec nepochopila, pretože mi prišlo veľa správ ohľadne toho, či som zabudla na text. 

Najviac ma ale dojal komentár, ktorý si už presne nepamätám, ale znel vyčítavo s otázkou ako si môžem dovoliť vydať článok bez slov? No, neviem teda ako som si to mohla dovoliť, asi by ma teraz mala blogerská polícia zavrieť, pretože som si dovolila niečo, čo som si asi dovoliť nemala len preto, lebo ste to ešte nikde nevideli, je to pre vás nové a nové je hneď odsúdené.
Neviem či je dobre keď idú všetky blogerky jedným smerom. Samozrejme sú články, ktoré nájdete na všetkých blogoch, lenže blogerky by mali ísť vpred, prichádzať s novými článkami a nie len kopírovať jedna druhú. Lenže keď človek s niečím novým príde tak je to nepochopené.
Nebudem robiť to čo ostatní a neprichádzať s niečím novým len preto, lebo ostatní to nemajú, budem si písať alebo nepísať o čom len budem chcieť a keď pridám článok s jedným, dvoma alebo žiadnym slovom, tak to bolo v úmysle. 
Tým sa dostávam ku tomu, že sa na blogu budú častejšie objavovať len foto články, kde pridám fotky, ktoré sa mi podarili a páčia, pretože fotky niekedy hovoria za viac než slová. 

Jednoducho, buď to vezmete a prijmete alebo tie posty vynechávajte. Ďalej som Vám chcela pripomenúť, že sa vidíme už o týždeň 5.3.2016 na kastingu Model of Tomorrow, ktorý sa koná v Banskej Bystrici v hoteli Arcade na námestí. Viac informácií : http://zivotpubertiacok.blogspot.sk/2016/02/model-of-tomorrow.html

You Might Also Like

1 komentárov

All rights reserved. Používa službu Blogger.

Social Network