Top 3

Po dlhšom čase sa opäť ozývam s niečím beauty, nieže by sa mi do písania beauty článkov nechcelo, to nie, len som sa v poslednom čase chcela...

Po dlhšom čase sa opäť ozývam s niečím beauty, nieže by sa mi do písania beauty článkov nechcelo, to nie, len som sa v poslednom čase chcela vydať iným smerom, možno takým tým viac všeobecným, chcela vyskúšať niečo nové, jednoducho, nikdy som nechcela môj blog zameriavať len na jeden jediný smer. Beauty smer ma ale stále baví, keďže som s ním začínala, chcem sa mu aj naďalej venovať a na blog zaradiť pravidelné rubriky, chcela by som postupne úplne skončiť s obyčajnými recenziami, skôr by som recenzie chcela zhŕňať dokopy, presne ako v tomto článku. 

V poslednej dobe je toho fakt moc, valí sa toho na mňa, ale iste aj na vás z každej strany a je ťažké to zvládať. Vždy sa ale snažím nájsť chvíľu na odpočinok, či už taký ten klasický, kedy len ležíte a premýšľate alebo len pozeráte do steny a ste radi, že máte možnosť byť sami so stenou, dúfam že chápete čo som tým chcela povedať. Snažím sa ale dopriať si aj beauty odpočinok a musím priznať, že v poslednom čase sa mi dosť zhoršila pleť a pokožka, mamina hovorí, že to bude zmenou vody, keďže som bola týždeň na lyžiarskom a pokožka sa mi zhoršila práve po ňom. Preto som sa snažila čo najviac dbať o starostlivosť práve o ňu. Pomenila som teda pár produktov a práve  jeden z nich vám chcem dnes ukázať. 
Tento čistiaci krém 3v1 Nivea, som si v poslednej dobe strašne obľúbila a stal sa mojim No. 1. Tento krém hlboko vyčistí vašu pleť, najradšej na ňom mám, že nemusím osobitne používať peeling, čistiaci gél a masku. Jednoducho použijem tento čistiaci krém a mám to všetko v jednom. Krém nedráždi pleť, je vhodný pre všetky typy pletí a pleť po ňom zostáva krásna jemná, bez pórov a čiernych bodiek, za cenu 3,90€ sa iste oplatí, takže odporúčam. 
Pred nejakým časom som vám spomínala voňavku od Lady Gagy, ktorú priam milujem, no je ešte jedna, ktorú som si v poslednej dobe obľúbila. Beyonce Heat Rush, krásne vonia, dlho vydrží, je dokonalá a dokonca za veľmi nízku cenu, ja som si kúpila balenie, ktoré má 30ml a stojí 11,50€, takže za takúto kvalitnú voňavku je to naozaj skvelá cena. 
Ďalej tu mám Neutrogena NordicBerry telové mlieko, ktoré som si dosť obľúbila. Na značku Neutrogena som počula samé chvály a čítala len veľmi málo záporných recenzií, takže som na ňu bola fakt zvedavá. Musím povedať, že ma milo prekvapila. Mojej pokožke úplne vyhovovala, pokožka je po nej hebká, vyživená, nie je suchá. Kozmetika od Neutrogeny nie je cenovo najnižšia, ale ako sa hovorí, kvalita nie kvantita, v poslednej dobe tomu naozaj začínam chápať, možno to prichádza s vekom alebo neviem, tým ale nechcem povedať, že lacnejšie veci sú horšie to nie, ja sama používam x vecí, ktoré stáli do 3€ a sú top.
Na dnes to je odo mňa všetko, dúfam, že sa vám články tohto typu páčia, pretože s nimi budem prichádzať stále častejšie. Ak máte nejaké nápady na články, ktoré by ste si u mňa radi prečítali (okrem roomtour) tak mi ich prosím napíšte do komentárov! Teším sa na vaše návrhy a všetky reakcie, majte sa krásne a paa. 

You Might Also Like

1 komentárov

All rights reserved. Používa službu Blogger.

Social Network