Beauty Random

S dnešným článkom som si dala trošku nadčas, išlo vlastne len o to, že som nevedela, či do neho zaradiť aj kulmu a jeden olejček alebo nie, ...

S dnešným článkom som si dala trošku nadčas, išlo vlastne len o to, že som nevedela, či do neho zaradiť aj kulmu a jeden olejček alebo nie, nakoniec som sa rozhodla, že na to bude samostatný článok. Inak, všetkým vám prajem pekný máj! Po dlhej dobe je aj konečne pekne, takže užívajte (samozrejme pokiaľ nie ste maturanti a deviataci, ktorí robia prijímačky, lebo poviem vám, tie nervy poznám). 

Rozhodla som sa, že minimálne raz do mesiaca vám budem písať článok s názvom Beauty random, v ktorom budú zhrnuté všetky produkty, ktoré som v tomto období testovala alebo tie, ktoré mám jednoducho rada. Jednoducho som prišla na to, že nikoho z vás nebavia dlhé nudné recenzie, preto sa budem snažiť  všetko dôležité zhrnúť v jednom článku.

Za tento mesiac ku mne dorazili nové šampóny od Nivei, ktoré sú určené pre suché a poškodené vlasy. Samozrejme moje vlasy sú práve suché a veľmi poškodené, takže mám doma milión šampónov, kondicionérov a masiek práve pre suché vlasy. Čo ma ale prekvapilo na tejto rade bolo, že už na prvý dotyk bola veľmi hutná a mastná, čo je samozrejme pre suché vlasy, len obrovitánskym plus. Vlasy sú po tejto rade naozaj krajšie a lesklejšie. Ďalšie plus je nízka cena, za ktorú sa dajú tieto produkty zakúpiť, takže jednoznačne odporúčam.
Ďalej mi na testovanie prišli tieto krémy od značky Rior, ktoré sú určené pre suchú pleť, a keďže už asi každý z vás vie, že moja pokožka je strašne suchá (samozrejme, veď to omieľam stále dookola), tak ste už asi mohli pochopiť, že siaham hlavne po takýchto krémoch. Konkrétne mi prišiel denný aj nočný krém, ktoré som si potom odlíšila samolepkami, pretože krémy vyzerajú fakt rovnako! Čo sa ale týka ich účinkov tak ich môžem len pochváliť! Samozrejme, nemusia vám sadnúť tak ako mne, ale ja som s nimi nad mieru spokojná, moju pleť zbavujú začervenania, je po nich jemnejšia, krajšia. Nočný krém je trochu mastnejší, čo ja osobne mám na nočných krémoch rada, no viem, že niektorým ľuďom to aj vadí. A tiež mi vyhovuje aj parfumácia, ktorá nie je silná. 
Posledná vec, ktorú vám dnes ukážem je tento matný tekutý rúž na pery, ktorý je od značky Sleek MakeUp v odtieni Petal, čo je vlastne táto krásna púdrová ružová, musím povedať, že tento "rúž" je skôr vo forme lesku na pery, ale musím poznamenať, že fakt pekelne drží na perách. Proste hneď ako si ho nanesiete, tak na perách zaschne a dole sa dáva hrozne ťažko. Čo sa týka výdrže, tak tá je naozaj super, pretože rúž sa vám nezmyje ani keď pijete a jete. 

You Might Also Like

8 komentárov

  1. Ja mam od sleeku paletku a tiež som s nou veľmi spokojná!

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Zhodou náhod, deviatačka som, čiže si to pekné počasie asi moc neužijem.
    Super produkty, hlavne ten matný rúž ma zaujal :)
    Passion in Life

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak sme na tom istom, hah. Držím ti palce :) nech nám to vyjde všetkým.

      Odstrániť
  3. Sampon a kondicioner mam a nic moc, ryor se mi libi a sleek urcite vyzkousim👍👍👍
    Andreablog Tu

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Nepamätám si, že by som niekedy vlastnila šampón alebo kondicionér značky Nivea. Určite sa však na ne pôjdem pozrieť :) Kika – Blog for smile

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Mne tie šampóny Nivea až tak nevyhovujú, ale pravdou je, že ja som nemala hádam ešte ani jeden šampón, po ktorom by som zbadala nejaký výraznejší a pozitívny progress kvality mojich vlasov. :/
    Každopádne, takéto kratšie recenzie sú vo väčšine prípadov oveľa lepšie, než tie dlhé. Teda, aspoň pre mňa. :)
    SweetSunshine

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Ja značku Nivea milujem :) Všetko od nich je TOP (teda skoro všetko) :D ale tieto šampóny som mala, no stáli za to. :)
    Aďulik Sun

    OdpovedaťOdstrániť

All rights reserved. Používa službu Blogger.

Social Network