Best of April

Milujem produktívne dni, kedy neľutujem prokrastináciu a večer si líham do postele s pocitom, že som zvládla všetko to, čo som si určila. Ta...

Milujem produktívne dni, kedy neľutujem prokrastináciu a večer si líham do postele s pocitom, že som zvládla všetko to, čo som si určila. Tak to bolo aj včera, kedy som vstávala o 4:45, dúfam, že úspešne zvládla prijímačky a všetky stresy, konečne si poriadila izbu, ktorá viete si predstaviť ako vyzerala, učila sa do školy, prečítala si knižku, večer zvládla fitko a večer zakončila tým, že som vám napísala tento článok! 

Viete o tom, že už skoro pol roka 2016 je za nami? Veď len teraz sme oslavovali Nový rok, letí to strašne rýchlo. No pozitívum je, že je tu už skoro leto! Tešíte sa? 

Dnešný článok je pokračovanie série Best of, konkrétne za apríl. 

Obľúbený produkt
Možno ste už odo mňa počuli, že mojim najobľúbenejším telovým mliekom, je práve toto Excipial U Lipolotio, ktoré mám doma minimálne trikrát, na fotku som vám ale dala len na porovnanie tú staršiu verziu s novšou. Na suchú pokožku je to naozaj to najlepšie čo môže byť! 


Obľúbené jedlo/nápoj
Tentokrát tu nemám žiadny nápoj, pretože som vám jednoducho nemala ktorý ukázať. Pre zmenu tu mám teda jedlo, no a mne v apríli asi najviac pochutil tento zajačik, ktorý je od značky Lindt, čo je podľa mňa najlepšia čokoláda na svete. 


Obľúbený film/seriál
Pre zmenu vám dnes odporučím film, ktorý som ja osobne videla už minimálne päťkrát, je to film Duff, ktorý je totálne skvelý, ak vás zaujímajú práve takéto "teen filmy".

Obľúbená pieseň
Za tento mesiac rozhodne Ben Cristovao - Kolotoč, Ben je mojim najobľúbenejším interpretom z Česka a táto skladba je fakt top a najlepšie karaoke na ňu vie spraviť táto top baba, tak si ju follownite → https://www.instagram.com/B_PETK__/


Obľúbená kniha
Ak ste čítali článok What am I reading, tak už asi poznáte odpoveď. Tento mesiac to vyhrávajú tri knižky, konkrétne Divergencia, Rezistencia, Experiment.


Obľúbený kus oblečenia 
Za mňa vyhráva táto obyčajná čierna sukňa. 


Obľúbená situácia
Je celkovo jar, pretože je to moje najobľúbenejšie obdobie, kedy všetko kvitne, konečne je teplo, všetci si užívajú slniečko, trávi sa viac času vonka.


Obľúbené miesto
Nie je obloha, ale domov. A táto fotka mi ho strašne pripomína. 


Obľúbená činnosť
Učenie je činnosť, ktorú som praktizovala úplne najčastejšie, no činnosť, ktorú mám radšej je grilovanie.

Chcem poďakovať vám všetkým, ktorí ste si na mňa dnes spomenuli a poslali mi prianie k meninám, ani neviete ako ste ma potešili! 
Pýtali ste sa ma, či som k meninám dostala nejaké darčeky, takže vám ich ukážem, dostala som túto zlomkovú kalkulačku, ktorú som si sama prijala a túto top šálku. 

You Might Also Like

8 komentárov

  1. Všechno nejlepší k meninám. Taky miluji grilování, mňam. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Naozaj musím uznať, že ten čas rýchlo letí... ale na leto sa veľmi teším! :D Excipial je aj moja srdcovka a sukňa je krásna ♥ Prajem všetko najlepšie k meninám :D
    Môj blog: Girl with pink nails

    OdpovedaťOdstrániť
  3. wau tvoje články sú stále lepšie a lepšie

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Všechno nejlepší! :) Krásný článek :) http://danielleshan.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Všechno nejlepší a super článek takové mám moc ráda!
    Beauty by K.

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Toho zajaca prave jem,aka nahodička 👌🏻 ta čokolada je luxusnaa
    adrianestyle

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Excipial je výborný :) A ta grilovačka rozhodně taky :)

    http://touhyalasky.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Pekný článok :) Tiež by som šla si niečo opekať :D Si ma nalákala ...
    Aďulik Sun

    OdpovedaťOdstrániť

All rights reserved. Používa službu Blogger.

Social Network