Cosmetics Random II.

Ahojte! Po dlhšom čase prichádzam opäť s Cosmetics randomom, pretože sa mi nazbieralo naozaj dosť produktov, ktoré by som Vám dnes chcela uk...

Ahojte! Po dlhšom čase prichádzam opäť s Cosmetics randomom, pretože sa mi nazbieralo naozaj dosť produktov, ktoré by som Vám dnes chcela ukázať.

Začala by som so značkou Gabriella Salvate, nebudem pred vami skrývať to, že to bolo spolupráca, nemienim pred vami čokoľvek utajovať, tiež ale môžem s čistým svedomím povedať, že som mala značku Gabriella Salvate veľmi rada už aj pred touto spoluprácou! Dokonca moje najobľúbenejšie laky sú práve od tejto značky, takže si viete predstaviť, akú radosť mám z tejto spolupráce.

Ako prvé mám predstavím dve tieňové paletky v odtieňoch Rose a Nude, obe obsahujú 10 vysoko pigmentovaných tieňov, ktoré priamo zavádzajú ku kombinovaniu.
Čo sa týka paletiek, zaujali ma už obalom, pretože je jasné, že na produktoch si ako prvý všimnite dizajn, ktorý je pri nich úplne klasický, ale staviť na istotu sa oplatí, no nie? Príde mi, že niektoré tiene prášia, no nestáva sa mi to pri všetkých. Výdrž je dobrá a tiene sú rôznorodé, takže s nimi môžete vytvoriť look len tak do školy alebo aj na večierok. 

Paletka Contouring Palette pre zvýraznenie kontúr 
Obsahuje Bronzer, Highliter, Blusher, pigmentácia je dobrá, no príde mi, že paletka trochu práši. Dosiahnete s ňou ale prirodzene vykontúrovanú a dobre vyzerajúcu pleť. Výdrž je tiež veľmi dobrá. 

Eyebrow Palette
Obsahuje 3 odtiene, jeden ošetrujúci voskový krém, pinzetu a štetec. Vďaka tejto paletke bude vaše obočie vždy dokonale upravené! Ja s obočím nejaký veľký problém nemám a povedala by som, že sa mi najviac zíde ten voskový krém, ale aj farba! 

Make-up Brilliance
Tento rozjasňujúci a ošetrujúci make-up Brilliance obsahuje 30 ml konzistencie, ktorá vytvára na vašej tvári prirodzený efekt zdravej pleti, bez pocitu masky, ale zároveň ju vďaka vysokému podielov olejov z granátového jablka, opuncie a goji hlboko vyživuje. Obsahuje aj SPF 30, ktorý Vás ochráni pred tvorbou pigmentových škvŕn. Tento make-up vypadá na pleti strašne prirodzene a dlho vydrží!

Nude ENMAL 
Už som spomínala, že laky od Gabrielly Salvate sú mojimi najobľúbenejšími, takže si viete predstaviť moju radosť z neho. Konkrétne tieto laky Nude sú limitovaná edícia a dajú sa zohnať v štyroch odtieňoch. Čo sa týka lakov od Gabrielly Salvate všetky dlho vydržia a po lakovaní ihneď zaschnú. 

Riasenky Gaby
Hneď teraz Vám môžem povedať, že jediné čo vám nemôžem zrecenzovať sú riasenky, pretože moje riasy sú dlhé, husté a čierne, takže na nich žiadnu riasenku nevidno. Tieto riasenky by Vám ale mali riasy predĺžiť, natočiť, zahustiť a mali by mať dokonca aj dlhú výdrž! 

Odličovač Oligodermie
Keďže som sa začala líčiť zháňala som aj nejaký kvalitný odličovať. Konkrétne tento je od značky Oligodermie z eshopu zdravi-krasa.cz je dvojfázový a všetko ľahko odlíči! Na odličovanie očí je ako stvorený, keďže vôbec nepáli. Dokonca je obohatený o vitamíny B,C,E, ktoré pomáhajú zkludniť a revitalizovať pokožku. 


You Might Also Like

7 komentárov

  1. Gabriella Salvate je top značka!

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Gratulujem k tejto spolupráci :)! najviac ma zaujala paletka na kontúrovanie, v poslednej dobe akoby sa s nimi v drogérií roztrhlo vrece :D
    Len taký malý detail čo mi chýba sú swatche.. Je ťažko uveriteľné tomu že je niečo vysoko pigmentované keď to neukážeš inak ako v balení :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Milujem tvoje články, nech sú akékoľvek! Všetky spracuješ tak dobre, že slová doslova hltám!

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Paletku Rose mám a milujem ju od prvého okamihu!! :D ♥
    Girl with pink nails

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Paletku od Gabriely si chci časem taky pořídit :-)
    SimonetaBlog

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Mam konturovaci paletku a jsem velmi spokojena, z oligodermie mam peeling a je opravdu luxusni😋
    Andreablog

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Super produkty, od GS som zatiaľ skúšala iba mono tiene a sú super, na tie riasenky pozerám vždy, keď som v drogerke, keď spotrebujem tie, čo mám, pravdepodobne po nich siahnem:)

    Saja Frey blog

    OdpovedaťOdstrániť

All rights reserved. Používa službu Blogger.

Social Network