My hair care routine

V poslednom čase si odo mňa dosť často pýtate rutiny, preto som sa rozhodla rutiny znovu obnoviť. Tentokrát budem písať o mojej starostlivos...

V poslednom čase si odo mňa dosť často pýtate rutiny, preto som sa rozhodla rutiny znovu obnoviť. Tentokrát budem písať o mojej starostlivosti o vlasy.

Čo sa týka vlasov, nikdy som s nimi nejako neexperimentovala, nefarbila si ich ani nič podobné, len raz som mala ombre, ktoré nebolo podľa mojich predstáv a kým som sa ho zbavila, prešlo dosť času. Od vtedy si vlasy ničím len častým žehlením a kulmovaním. Verte mi, ak si kúpite aj najkvalitnejšiu žehličku, vaše vlasy sa jednoducho ničiť budú. Preto som sa dohodla s mojou kaderníčkou na tom, že ku nej budem teraz chodiť každý mesiac, aby mi pravidelne upravovala končeky. Kaderníčky, to je tiež téma o ktorej by som sa vedela rozpísať. Nedôverujem kaderníčkam, po mojej skúsenosti s ombre (ktoré som si dávala robiť u inej, než tej svojej) som im prestala dôverovať na plnej čiare, našťastie moja kaderníčka je úplná čarodejnica a s vlasmi vie čarovať, ak chcete na jej výtvory sa môžete pozrieť tu

Ako prvé Vám predstavím šampóny, síce ich doma máme milión, ja používam len tri. Milujem šampón Nivea Repair&Targeted Care , ktorý je záchrancom pre moje poškodené vlasy. Druhý od Garnieru používam vtedy, keď mám vlasy veľmi mastné, no a tretí je žihľavový, ktorý používam preto, aby mi vlasy čo najrýchlejšie rástli. 
Kondicionéry, sú vec, ktorú moje vlasy nutne potrebujú. L´ORÉAL kondicionér je úžasný, moje vlasy sú po ňom krásne a hebké, no príde mi, že ich aj dosť zaťažuje. Druhý je tento kondicionér Nivea Repair&Targeted Care, ktorý tvorí radu so šampónom, ktorý som spomínala vyššie. Ako šampón, tak aj kondicionér mi veľmi vyhovuje. No a tretí od Nivei, je kondicionér v spreji, ktorý je nezmívateľný, takže keď na kondicionér nemám čas vo vani, aplikujem ho na suché vlasy až potom. 
Potom tu mám prípravky, ktoré pomáhajú mojim suchým vlasom, ako prvý tento zázračný olejček Schwarzkopf Professional BC Bonacure Oil Miracle Argan Oil, o ktorom som pred kúpou čítala len kladné recenzie, ktoré môžem ja sama potvrdiť, je to proste zázrak! No a na moje zničené končeky používam Kokosový olej, ktorý sa dá použiť úplne na všetko, od varenia až po vlasy! 
Na ochranu vlasov pred teplom používam tieto prípravky od Schwarzkopf Professional, ktoré sú z rady OSIS+, sú mojimi stálymi pomocníkmi pri žehlení či kulmovaní a okrem nie veľmi vábnej vône, na ne nemôžem povedať nič zlé! 
No a poslednou skupinou sú suché šampóny, používam len tie od značky Batiste, pretože sú proste najlepšie. Vlastním dva, jeden Tropical, ktorý sa mi už pomaly ale iste míňa, no a druhý pre hnedé odtiene vlasov, ktorý je tiež skvelý. 

You Might Also Like

4 komentárov

  1. Ja mám tieť rada tú radu od Nivei repair and targeted

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Suché šampony jsem objevila nedávno a jsem do nich naprosto zamilovaná, hlavně v létě se opravdu hodí!
    Beauty by K.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ja používam šampón a masku :D Niekedy olej. V poslednej dobe používam na vlasy minimum vecí, keďže je leto a netreba ich zbytočne zaťažovať.
    Aďulik Sun

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Neviem nakoľko žehlička ničí vlasy, ja ju používam skôr príležitostne, tak raz-dvakrát ročne aj to len na vlny, samotné rovné vlasy ma až tak nezaujímajú. Prípravky pred teplom veľmi nepoužívam, fénu sa síce nikdy nevyhnem, ale skôr ako tepelné prípravky používam oleje, myslím, že aj to robí svoju robotu v boji s teplým vzduchom. Ten olej na vlasy vyzerá veľmi dobre, ja sa práve zháňam po nejakom novom, takže možno skúsim tento tvoj. Kokosvý olej som párkrát skúsila na vlasy, ale nezdá sa mi, že by niečo extra s nimi robil, sú ľahké, to je ale vec zloženia no inak nič.

    OdpovedaťOdstrániť

All rights reserved. Používa službu Blogger.

Social Network