Fall Wishlist

Úvodné slová, ktoré by mali tvoriť "hlavičku" tohto článku ma akosi nie a nie napadnúť, jednoducho, prišla jeseň a s ňou aj priveľ...

Úvodné slová, ktoré by mali tvoriť "hlavičku" tohto článku ma akosi nie a nie napadnúť, jednoducho, prišla jeseň a s ňou aj priveľká zmena počasia, čo spôsobilo, že som v priebehu mesiaca bola chorá dokopy dvakrát (rátam takú tú chorobu v podobe soplíka, bolesti hrdla a hlavy), preto som urobila menšie zmeny v obliekaní a na rad prišli opäť kabáty a svetre!

Aj keď mám teplých vecí dosť, opäť som si zostavila wishlist jesenných vecí, ktoré by som si chcela zaobstarať, pretože ich určite využijem aj v zime a na jar.

1. Hneď na začiatok tu mám troje topánky, ktoré sú viac než kráásne, prvé čižmy nad kolená ma lákajú strašne dlho, no stále silno premýšľam o tom, či sa hodia aj pre dievčatá nižšieho zrastu, každopádne, vyzerajú viac než dobre. 
2. Tieto členkové čižmičky sú krásne, no neviem, či by som v nich neprežila nejakú ujmu na zdraví. 
3. Do tretice všetko dobré, tieto tretie členkové čižmičky vypadajú trošku motorkársky, no mňa aj tak lákajú, čo na ne hovoríte vy? 
4. Na jeseň milujem svetre a oversize veci, takže tento sveter je jasným must have! 
5. Tieto pásikované šaty s dlhými rukávmi mi prídu ako skvelá voľba. 
6. Šaty číslo šesť sú vlastne úplne totožné s tými predošlými, no tí čo ma poznajú už tušia, že ja rada zbieram také isté veci, len s inými farbami alebo vzormi. 
7. Táto zimná bunda je krásna a tá farba je ešte krajšia! 
8. Ďalší sveter a ďalší must have,
9. Táto dlhšia bunda sa bude perfektne hodiť na všetky mínusové teploty. 

A aké veci sa nachádzajú vo vašom jesennom wishliste? 

You Might Also Like

6 komentárov

  1. S čižmami to mám podobne no kvôli začínajúcim varixom si musím dávať pozor čo nosím a s opätkami to nepreháňať :/ Taktiež si chcem zaobstarať žltý zimný kabát namiesto vetrovky a ešte červenú dlhú vestu ale tú už teraz asi nevynosím :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Skvelý wishlist, ja na ňom mám presne také isté čižmy :DD
    Girl with pink nails aj s GIVEAWAY!!!

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Skvělý wishlist, tak ať se ti z něj co nejvíce věcí splní :)


    Another Dominika

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Oversized svetry prostě miluju! Buď přes hlavu nebo na zapínání, to je jedno! Ty šaty, co tu máš, jsou také super! Takové si nyní také kupuji! Takže super wishlist!

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Super veci, v mojom sa nachádzajú najmä rifle a nejaké tričká, tiež vysoké čižmy a iPhone, koniec koncov, nájdeš ho aj na mojom blogu:)

    Saja Frey blog

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Presne také topánky ako sú na 2.obrázku mám aj ja! :) skvelý wishlist.
    ORLLING

    OdpovedaťOdstrániť

All rights reserved. Používa službu Blogger.

Social Network