My favourite lipsticks

Ahojte! Už mi pomaly dochádzajú nápady na články my favourite.., takže ak by ste chceli vidieť takýto článok s niečím špeciálnym, čo vás za...

Ahojte! Už mi pomaly dochádzajú nápady na články my favourite.., takže ak by ste chceli vidieť takýto článok s niečím špeciálnym, čo vás zaujíma, tak mi dávajte návrhy do komentárov, budem len vďačná. 

Dnešný diel bude o mojich obľúbených rúžoch. Opäť som sa rozhodla ukázať vám pár tých najobľúbenejších, takže poďme rovno na to! 

Ak čítate môj blog aspoň trošku pravidelne, tak už určite viete, že milujem značku Gabriella Salvate. Milujem najmä ich laky, no rúže nie sú výnimkou. Konkrétne tento je v odtieni 101 Pinot Noir, je to krásna vínovo červená. Rúž má super konzistenciu, ľahko sa nanáša a dlho vydrží. Takže ak hľadáte nejaký dobrý rúž, za dobrú cenu a s dobrou kvalitou, tak určite siahnite po tomto! 
S rúžmi od Gabrielly Salvate som ale ešte neskončila a ďalší, ktorý by som vám chcela predstaviť je tento v odtieni 21 My dream, čo je asi najkrajšia jemná farba akú som kedy videla. Tiež platí, že má dobrú konzistenciu, dobre sa nanáša a dlho vydrží. 

O ďalšom rúži ste už na mojom blogu určite počuli. Je to môj prvý Mac rúž v odtieni Creme Cup, čiže veľmi jemnej nude farbe. Čo sa týka konzistencie a nanášania, obe sú skvelé. Farba je tiež krásna a výdrž dostačujúca, no za tú cenu by som možno čakala viac. 

No a posledným mojim favoritom je môj najnovší rúž, ktorý je od značky Nyx, je v krásnej ružovej farbe, dobre sa nanáša, má skvelú konzistenciu a dlho vydrží, cena je tiež prijateľná. 

Vidíme sa pri nejakom ďalšom článku, tak zatiaľ paaa. 

You Might Also Like

3 komentárov

  1. ja túžim po ruzi od macu!

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ten od Gabriely mám aj ja. Je fajn, ale do obľúbených by som ho určite nezaradila. A rúž od Macu je môj kozmetický sen <3
    World of Nicol

    OdpovedaťOdstrániť

All rights reserved. Používa službu Blogger.

Social Network