No one stays the same

Ahojte všetci a krásny deň prajem!  Dnešný článok je opäť jeden photoshoot, ktorý sme boli nafotiť so Zuzkou na mieste, na ktoré sme chce...

Ahojte všetci a krásny deň prajem! 
Dnešný článok je opäť jeden photoshoot, ktorý sme boli nafotiť so Zuzkou na mieste, na ktoré sme chceli ísť fotiť už rok. Toto miesto bolo pre nás tak trochu špeciálne. Viaže sa nám totiž k nemu veľa spomienok. Na určité miesta sme chodievali kvôli určitým ľuďom a všetko v tej dobe bolo akési iné, krajšie. Jednoducho a stručne, na tie miesta už nechodievame a s ľuďmi, ktorí pre nás kedysi znamenali dá sa povedať všetko, sa už skoro ani nezdravíme. Všetko je ale tak ako má byť a myslím si, že každý človek Vám do života niečo dá,  možno už len tie samotné spomienky. Život beží a beží a všetko sa mení, aj také jednoduché veci, o ktorých by ste si mysleli že ostanú, sa postupom času vytratia. No namiesto nich sa do Vášho života votrie niečo iné, nové, krajšie. 

Čo sa týka outfitu, topánky radšej komentovať nebudem, pretože balerínky mám na internáte a sandálky by sa k silónkam asi nehodili, takže mám na nohách známe biele conversky, šaty sú z eshopu amando.sk, ktorý práve spustil blog, na ktorý prispievam, čiže som sa stala blogerkou pre eshop amando.sk. 
Nebudem vám písať o tom, ako je pre mňa môj vlastný blog prvoradý a že ho nebudem zanedbávať, pretože viem, že budem, nieže by som chcela, to nie, ale už teraz mám strašne málo času na písanie, nie to ešte potom, keď začne poriadny školský rok aj s učením! Tak vám teda prajem veľa pevných síl a chuti do učenia! 

You Might Also Like

6 komentárov

All rights reserved. Používa službu Blogger.

Social Network