I gave my heart to..

Ahojte všetci a krásny deň vám prajem!  Neviem či sa medzi vami nachádza niekto, kto môj blog sleduje úplne od začiatku a pamätá si n...

Ahojte všetci a krásny deň vám prajem! 
Neviem či sa medzi vami nachádza niekto, kto môj blog sleduje úplne od začiatku a pamätá si na to, že kedysi sa môj blog niesol len v tejto kozmetickej téme. Časom sa ale veci menia, no moja láska k týmto článkom a kozmetickým produktom sa nezmení nikdy. 
Preto by som vám aj dnes chcela ukázať moje dve kozmetické novinky, ktoré mi prišli z eshopu elnino.sk, ktorý vám všetkým odporúčam, nie len kvôli tomu, že s nimi spolupracujem, ale kvôli tomu, že som u nich nakupovala ešte dávno pred tým, než som s nimi začala spolupracovať. 
Prvým produktom je tento krásny bronzer (rozjasňovač) 2v1, ktorý je od značky Makeup Revolution a ktorý ma naozaj príjemne prekvapil, pretože som nečakala, že bude až takýto dobrý. Dokonale zvýrazňuje lícne kosti a keďže som naozaj bledá, tak mojej pleti dodáva zdravší odtieň. A mimo toho, kontúrovanie je stále v trende!
No a mojim jasným favoritom je táto paletka, po ktorej pokukávam strašne dlho a do ktorej som sa zamilovala. Vybrala som si tieto tmavšie odtiene, pretože si myslím, že presne takéto sa ku mne hodia. Taktiež je od značky Makeup Revolution a zvonka vyzerá ako čokoláda! Presne obal ma na nej zaujal ako prvý a popravde, najradšej by som do neho zahryzla! V paletke sa nachádza 16 krásnych odtieňov, zväčša trblietavých, ktoré sa veľmi dobre nanášajú, majú dobrú pigmentáciu, no dosť prášia. Keďže s líčením očí len postupne začínam, tak vám zatiaľ nebudem ukazovať fotky, no časom ich určite zverejním! 

You Might Also Like

5 komentárov

All rights reserved. Používa službu Blogger.

Social Network