Moja starostlivosť o pleť

Ahojte všetci! Vítam vás pri dnešnom novom článku, ktorým akoby otváram novú sériu, takých tých reálnych článkov, ktoré nebudú o spoluprác...

Ahojte všetci!

Vítam vás pri dnešnom novom článku, ktorým akoby otváram novú sériu, takých tých reálnych článkov, ktoré nebudú o spolupráci a v ktorých vám ukážem naozaj pravdivé a odskúšané produkty, ku ktorým som sa konečne dopracovala a ktoré mne samej vyhovujú a myslím si, že by mohli pomôcť aj vám. 

Viete v poslednom čase, hlavne teda v júni som mala strašnú pleť, hlavne v T - zóne a jediné čo som robila bolo to, že som si v drogérií nakúpila produkty na akné, aj keď to vlastne nebolo akné, len vredy, ktoré sa mi vyhodili zo stresu. Keďže to boli vredy, ktoré sa nemajú ani vytláčať (a tým, že ja som to samozrejme tlačila nonstop) sa mi pleť zhoršila trojnásobne a celé sa mi to zapálilo. Keď som prišla ku kozmetičke bolo už pozde a hneď mi poradila všetky detské produkty, detský krém, olej a aj púder. Najprv som nanášala vkuse len olejček, pretože som si musela tú spálenú pleť uzdraviť, a potom som začala používať olejček spolu s púdrom (nanášala som fakt asi tonu púdru na problémové miesta, pretože púder ich vysušil, ale šetrnejšie než tie produkty na akné predtým, takže mi po ňom nezostávali také vypálené miesta), na noc som vždy používala detský krém. 
A pri tejto rutine som aj zostala, akonáhle sa mi na pleti niečo vyhodí, potieram si to detským olejom a na to dávam vrstvu detského púdru. Na noc používam vždy detský krém a ak sa mi práve vyhodí iba jedna väčšia vyrážka, tak na ňu používam tea tree oil, ktorý tiež veľmi pomáha. 

Masky na tvár používam rôzne, no už dlho ma držia tieto od Garnieru, pretože ich fakt milujem, no a tiež používam peeling a mojou srdcovkou je Mark Scrub, o ktorom som písala aj tu

Čo vy a vaša starostlivosť o pleť?

You Might Also Like

5 komentárov

  1. Naozaj si nemyslím, že by sa na akné mal nanášať olejček a púder. Akné je spôsobené nadmerným kožným mazom a ďalšia mastnota ako olej to len zhoršuje. Takisto púder len upcháva póry.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ako som tam aj napísala, to čo som mala ja nikdy nebolo akné.

      Odstrániť
  2. Já tyto dětské produkty používám na svou dceru :) a má tělo i pleť nádhernou

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Tea Tree olejíček používám roky!! :) Skvělý pomocník na vše možné nepříjemnosti.

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť
  4. To je fakt zaujímavý recept s tým púdrom a olejom. Musím skúsiť. Tea tree olej na moje akné nejako vôbec nefunguje. Skôr u mňa zaberajú sudocream a ako prvotná záchrana Essence SOS Spot killer, len keby sa tak rýchlo nemíňal.

    OdpovedaťOdstrániť

All rights reserved. Používa službu Blogger.

Social Network