Back to school

Ahojte všetci a krásny deň prajem! Viem, že s týmto článkom prichádzam pomerne neskoro, no napríklad ja budem do školy nastupovať až teraz, ...

Ahojte všetci a krásny deň prajem! Viem, že s týmto článkom prichádzam pomerne neskoro, no napríklad ja budem do školy nastupovať až teraz, takže verím, že radšej neskoro ako nikdy. Už z názvu ste mohli pochopiť, že sa jedná o článok, v ktorom vám ukážem aké produkty by vám nemali chýbať pri vašom návrate do školy.

Najvhodnejšie kozmetické produkty, ktoré sú vhodné na použitie do školy sú také, ktoré sú jemné a nenápadné a ktoré vám pomôžu vytvoriť prirodzený vzhľad ako napr.:

  1. BB krém alebo ľahký make-up: Pre jednoduchý a prirodzený vzhľad zvoľte BB krém alebo ľahký make-up, ktorý kryje nedokonalosti, ale nepôsobí ťažko.

  2. Balzam na pery s farbou: Balzam na pery s jemným odtieňom pomôže hydratovať pery a zároveň dodá perám prirodzenú farbu.

  3. Maskara: Jedna vrstva maskary zvýrazní vaše riasy a dodá vašim očiam hlbší pohľad.

  4. Očné tiene v neutrálnych farbách: Ak používate očné tiene, zvoľte si neutrálnu paletu odtieňov, ktoré nebudú príliš nápadné.

  5. Rúž alebo lesk na pery: Volte rúž alebo lesk s jemným, prirodzeným odtieňom, ktorý podčiarkne vaše pery.

  6. Korektor: Ak máte problémy s nedokonalosťami alebo tmavými kruhmi pod očami, môžete použiť korektor na ich zakrytie.

  7. Hydratačný krém: Pred aplikáciou make-upu nezabudnite na hydratačný krém, ktorý udrží vašu pokožku hydratovanú.

  8. Utierky na tvár: Môžu byť užitočné na odstránenie mastnoty alebo aj častí makeupu.

  9. Okrem kozmetických produktov však na Notine nájdete aj rôzne iné potrebné veci do školy ako sú desiatové boxy či fľaše na vodu. Neváhajte sa na to mrknúť!




You Might Also Like

0 komentárov

All rights reserved. Používa službu Blogger.

Social Network