Ako nakupovať s Tipli.sk?

V poslednej dobe sa učím sama hospodáriť so svojimi peniazmi, z ktorých časť si už zarábam sama, no samozrejme tú väčšiu časť mi stále dávaj...

V poslednej dobe sa učím sama hospodáriť so svojimi peniazmi, z ktorých časť si už zarábam sama, no samozrejme tú väčšiu časť mi stále dávajú rodičia. Tiež už nemám toľko času ako kedysi a behanie po obchodoch ma už dávno omrzelo, preto poväčšine nakupujem cez internet. 

A ako spojiť ušetrenie vašich peňazí s nakupovaním cez internet? Jednoducho s Tipli.sk
Na túto stránku som natrafila len nedávno, no musím sa priznať, že ma fakt ohúrila, je to portál, ktorý vám po internetovom nákupe vráti istú čiastku peňazí späť. Tento portál ponúka najlepšie odmeny na Slovensku, ktoré si užívatelia môžu nechať vyplatiť už od 0,01€ (pri konkurencií musíte počkať na sumu vyššiu). 

Funguje naozaj ľahko, pretože hneď po registrácií vidíte, ktoré e-shopy si môžete vybrať a tiež aké percento z nákupu vám bude vrátené. Následne sa cez tipli.sk prekliknete do daného e-shopu, v ktorom nakupujete krok za krokom, tak ako to má v pravidlách. 

V tomto článku som sa vám tiež rozhodla ukázať pár vecičiek, ktoré si v najbližšej dobe plánujem cez tipli.sk kúpiť.
1. Spodné prádlo Calvin Klein, myslím si, že žijeme v dobe, kedy sa už nemusím hanbiť ukázať vám vo wishliste spodné prádlo, pretože sami dobre viete, že keď si rozkliknete instagram alebo hocijakú inú sociálnu sieť, tak nevidíte nič iné, len obnažené dievčatá, ktoré sa snažia zaujať, preto si myslím, že nie je hriechom pridať si takúto vec do wishlistu.  No a čo sa týka tohto spodného prádla, myslím si, že je to taká basic vec, ktorú má v šatníku skoro každá baba. 
2. Tričko Allergic to school ma vystihuje viac než dosť, takže aj to je dôvod prečo si ho chcem kúpiť. 
3. Kabátov nie je nikdy dosť a do tohto som sa zaľúbila. Má krásne prevedenie a ešte krajšiu farbu! 
4. Tieto riflové šaty sú strašne krásne a musím sa priznať, že už dlhšie zháňam také, ktoré sa mi budú páčiť, hodiť a ktoré mi sadnú! 
5. Chloé chloé parfum si chcem kúpiť už dlho, takže dúfam už nastane ten čas, kedy sa ku tomuto činu konečne odhodlám. 
6. Síce z kozmetiky The Balm nevlastním zatiaľ nič no rozhodne by som to chcela zmeniť. Táto paletka, ktorá môže slúžiť aj ako očné tiene, ale tiež aj paletka na konturovanie ma veľmi zaujala!

Máte nejaké skúsenosti s nakupovaním cez Tipli.sk? 



You Might Also Like

2 komentárov

All rights reserved. Používa službu Blogger.

Social Network