My first experience with Clinique

Ahojte všetci a krásny deň vám prajem!  Keďže v poslednej dobe som mala dosť veľké problémy s mojou pleťou, za čo som si vlastne mohl...

Ahojte všetci a krásny deň vám prajem! 

Keďže v poslednej dobe som mala dosť veľké problémy s mojou pleťou, za čo som si vlastne mohla sama, pretože ku tomu samozrejme prispela moja životospráva, moje stravovanie, málo spánku, uponáhľanosť, stres, pitný režim, no a v neposlednom rade všetky tie veci, ktoré my mladí robíme. Viete ono to veľmi nejde ruka v ruke, keď sami viete, že nerobíte skoro nič preto, aby vaša pleť netrpela a aj tak očakávate, že to na sebe nedá poznať. No a samozrejme, aj tá moja mi to dala pocítiť, za čo sa jej teda ani veľmi nečudujem. Aj preto som sa rozhodla zaobstarať si nejakú drahšiu kozmetiku na starostlivosť o pleť. 

Keď som si tak prezerala e-shop elnino.sk, tak som narazila na túto sadu od Clinique, ktorá ma hneď na prvý pohľad zaujala. Je to trojkroková odličovacia sada, ktorá obsahuje čistiacu vodu, čistiace mydlo a hydratačný prípravok. Táto kazeta je určená pre suchú pleť, takže mi vyhovuje ešte aj po tejto stránke, keďže moja pleť je už od nepamäti suchá. Túto sadu používam vždy večer a hneď po použití je moja pleť hydratovaná a zjemnená. Pokožka zostáva hydratovaná po veľmi dlhú dobu čo je len ďalším veľkým plus. 
Prvým krokom je toto čistiace mydlo, ktoré si nanášam vždy mojou "pleťovou kefkou".
Druhým krokom je táto čistiaca voda, ktorú si nanášam vždy tampónikmi.
Tretím a zároveň posledným krokom je tento hydratačný prípravok teda krém, po ktorom je moja pleť krásne hydratovaná a jemná. No jeho mínusom je nepríjemná plastelínová vôňa. 

Celá táto sada je podľa môjho názoru veľmi kvalitná, a aj keď je drahšia tak si myslím, že sa do nej oplatí investovať. Stav mojej pleti sa po nej samozrejme zlepšil, no nemusela to ovplyvniť len táto sada. Chystám sa ju ale používať dlhodobo, takže vám napíšem aj názor po nejakej dlhšej dobe používania. 

Aký názor máte na drahšiu kozmetiku vy? Investujete do nej alebo si myslíte, že je rovnako kvalitná ako bežne dostupná kozmetika? 

You Might Also Like

5 komentárov

  1. Pri nakupovaní kozmetiky nepozerám na cenu. Kľudne si aj priplatim. O svoju pleť sa starám a vždy používam také produkty, kt. práve moja pleť potrebuje. Na túto sadu som už pozerala ale zatiaľ som spokojná s produktami, kt. momentálne používam a nepotrebujem ich zmeniť 😊

    Suesanqa

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Tuhle značku jsem nikdy nevyzkoušela hlavně právě kvůli ceně, každopádně se určitě vyplatí do kvalitní kosmetiky zainvestovat:)
    Windy pink style

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Tuhle značku jsem taky ještě neměla, ale když je kosmetika kvalitní, velmi ráda si za ní priplatím. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
  4. V dnešní době je té drazší kosmetiky tolik,že ani nevím co bych si měla vybrat. každopádně kosmetiky mám teď hromadu

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Tiež mám nejaký podobný set, no zatiaľ som ho neskúšala. Kúpila som si však odličovací olej a na ten sa mega teším. Vraj je skvelý a aj keď nemám suchú pleť, isto mi bude vyhovovať. No cenovo je to drahá kozmetika, fakt by som musela vedieť, že je produkt dobrý príp. si ho vopred otestovať aby som tie peniaze zaň dala.

    OdpovedaťOdstrániť

All rights reserved. Používa službu Blogger.

Social Network