Leto

 Ahojte všetci a krásny deň prajem! Konečne tu máme leto, na ktoré sme sa určite všetci tešili. Letné večery strávené pri vode s priateľmi a...

 Ahojte všetci a krásny deň prajem!

Konečne tu máme leto, na ktoré sme sa určite všetci tešili. Letné večery strávené pri vode s priateľmi a chladným pivom v ruke, to je niečo, po čom každý z nás určite túžil, a najmä teraz, po tom všetkom, čo sme si za posledné dva roky zažili je to priam oslobodzujúce.  

K letu neodmysliteľne patrí voda, priatelia, melón či alkohol. No s letom má každý z nás určite spojené aj typické letné vône. Ja osobne si ku každému ročnému obdobiu priraďujem inú vôňu. K jeseni neodmysliteľne patrí vôňa jablka a škorice, v zime preferujem vôňu perníkov, na jar sviežu vôňu kvetov a v lete to je vôňa škoricovej zmrzliny, melóna a citrusov. 

Každoročne si prezerám letné vône do bytu, pretože chcem, aby som sa aj doma cítila tak isto ako s priateľmi pri vode. A ako by ste chceli aby voňalo Vaše leto? Skúste si to predstaviť a napísať do komentáru. 

V lete neuprednostňujem sviečky, ktoré používam v zime či na jeseň, ale siaham skôr po aróma difuzéroch alebo aromalampách. 

Pri aróma difuzéroch si môžete vybrať z viacerých typov. Buď siahnete po elektrickom, ultrazvukovom alebo tyčinkovom difuzéry. Náplne do difuzérov sú tiež rôzne, a tak si určite vyberie každý. 

1. Tyčinkový difuzér
2. Ultrazvukový difuzér
3. Elektrický difuzér
4. Náplň do difuzéru

No a druhou možnosťou sú aromalampy, ktoré majú krásny dizajn. Môžete si vybrať zo sklenených alebo keramických a ich používanie je úplne jednoduché. 
Aromalampy

Aké vône používate v lete Vy? Máte skúsenosť s aromalampami alebo aróma difuzérmi? 

You Might Also Like

2 komentárov

  1. Difuzéry mám taky hodně ráda. :) Nejradši se santalovým dřevem nebo s citronem. :) Dříve jsem doma používala vonné tyčinky, ale ty jsem nakonec vzdala, protože mi na malém městě li krámek s těmi vonnými tyčinkami a v jiných mi tak moc . :) Já mám obecně ráda tyhle novodobé vylepšováky. :) Bluetooth sluchátka, chytré náramky, je toho moc a jsem ráda, že si můžu čas od času dovolit si něco koupit a udělat si radost. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Já teda difuzér bohužel nemám, nějaký bych ovšem chtěla. Myslím si, že vůně v bytě jsou velice důležité. Já například hodně používám vonné svíčky. Nebo úplně nejraději mám rána, kdy celý náš byt provoní vůně kávy. Hlavně teda od té doby, co jsem si začala kupovat dražší kávu a dělat si ji v pákovém kávovaru je opravdu cítit po celém bytě. Určitě můžu doporučit. Jediná nevýhoda je, že pákové kávovary jsou pěkně drahé.

    OdpovedaťOdstrániť

All rights reserved. Používa službu Blogger.

Social Network