V kozmetike u seba doma

 Ahojte všetci a krásny deň prajem! Určite každá jedna z nás rada chodí ku kozmetičke, kde vypne, poklebetí a odíde odtiaľ o niečo krajšia. ...

 Ahojte všetci a krásny deň prajem!
Určite každá jedna z nás rada chodí ku kozmetičke, kde vypne, poklebetí a odíde odtiaľ o niečo krajšia. Aké super by však bolo spraviť si takúto kozmetiku doma! No a s dnešnými vymoženosťami tejto doby to vôbec nie je nemožné. Stačí si kúpiť nejakú masku, peeling poprípade iné pomôcky, ktoré vám chcem dnes predstaviť. 

Prvou pomôckou je čistiaca kefa na pleť. Aj ja sama jednu vlastním a musím povedať, že už by som si bez nej nevedela predstaviť svoj život. Vybrať si môžete naozaj z veľkého množstva značiek a samozrejme aj cien. Ak by ste chceli siahnuť po nejakej drahšej, tak vám odporúčam Foreo, no ak nechcete stroviť celú výplatu, tak si určite vyberiete aj z iných, tak isto kvalitných značiek. Výhody čistiacej kefy na pleť : účinne odstraňuje nečistoty, odumreté bunky a maz, zbavuje pleť zvyškov make-upu a zlepšuje jej textúru, jemná masáž podporuje v pleti mikrocirkuláciu a sú vhodné aj pre citlivú pleť. Ja môžem sama za seba potvrdiť, že po vyčistení pleti takouto kefou je moja pleť hebká sťa bábätkovská. 

Druhou pomôckou je masážny valček na tvár, ktorý ste už určite zazreli niekde na tik toku alebo u nejakých skin care bloggeriek či youtuberiek. Jemná masáž stimuluje prietok krvi v tvári, vďaka čomu sa oveľa lepšie prejavia účinky hydratačnej starostlivosti. Je určený na použitie na tvár, krk a dekolt. Výhody masážneho valčeku na pleť : stimuluje prietok krvi, napomáha vstrebávaniu účinných látok pleťových sér a masiek.  

Poslednou a drahšou pomôckou je galvanická žehlička. Vďaka nej si môžete užiť relaxačnú kozmetickú terapiu u seba doma. Galvanická žehlička kombinuje priaznivé účinky chladu a tepla spolu s masážou tváre a krku. Výhody galvanickej žehličky : Uvoľňuje a upokojuje pleť, príjemne masíruje tvár, uľahčuje vstrebávanie kozmetických prípravkov, pomáha hĺbkovo vyživovať pleť, eliminuje tmavé kruhy pod očami a zanecháva pleť viditeľne zdravšiu a žiarivejšiu. 

Vlastníte niektorý z týchto produktov? Ak nie, tak ktorý vás zaujal a prečo?

You Might Also Like

0 komentárov

All rights reserved. Používa službu Blogger.

Social Network