Best of January

Tento koncept som vymyslela ešte minulý rok, chcela som s ním začať už v júni v roku 2015, ale prišlo mi dosť divné, spustiť takúto rubriku ...

Tento koncept som vymyslela ešte minulý rok, chcela som s ním začať už v júni v roku 2015, ale prišlo mi dosť divné, spustiť takúto rubriku v polke roku, preto som sa rozhodla, že si počkám na nový rok a rubriku spustím až v Januári. Nie je to žiadna nová rubrika, pretože na mnohých blogoch ste ju už určite videli, mne sa tento nápad veľmi páči a preto som sa rozhodla zaradiť túto rubriku aj do mojich článkov, takže dúfam, že vám sa to bude páčiť tiež! 



V mesiaci január som toho spoznala až až, musím povedať, že som ho mala fakt nabitý, ale vďaka Bohu, je to za nami. Všetci sme tento mesiac plný učenia a práce zvládli, niekto lepšie niekto horšie, ja som ale maximálne spokojná. Prajem vám krásny víkend, užite si ho poriadne, oslávte vysvedčenie, možno sa niečím odmeňte, ja musím odmeniť samu seba, takže hneď teraz si idem objednávať prekvapko z parfums.sk, ktoré vám ešte určite ukážem! 



Obľúbený produkt
Táto kategória bola pre mňa úplne najťažšia, pretože by som vám chcela ukázať strašne veľa produktov a vybrať jeden bol pre mňa úplný zabijak. Po dlhom rozhodovaní som sa teda rozhodla ukázať vám dva moje najpoužívanejšie produkty, ktoré som dostala na testovanie zo stránky krasnakazdyden.cz, jedná sa o lícenku a korektor, ktoré sú bio čo je naozaj obrovitánske plus, krásne vydržia, korektor mi zakryje naozaj strašné kruhy pod očami a je mojim denným pomocníkom no a lícenka, tú mi už chválilo dosť ľudí, vypadá pekne, prirodzene a je naozaj krásna! Keďže sa jedná o bio kozmetiku je jasné, že aj ceny sú trochu vyššie, ale určite je lepšie do kozmetiky investovať než neskôr trpieť nejakými problémami. 




Obľúbený nápoj 
Za obľúbený nápoj by som určite zvolila čaje, pretože na tých som si v tomto mesiaci doslova išla, už poznáte môj obľúbený, dnes vám ale ukážem tento od Marks&Spencer, ktorý je fakt super! 



Obľúbený film/seriál
Túto kategóriu vyhráva seriál Gossip Girl, viem, že vy to už určite poznáte, ale ja som sa dokopala ku pozretiu prvej časti až 1.1.2016 a hneď som sa do tohto seriálu zamilovala.


Obľúbená pesnička/album 
Môj najobľúbenejší playlist nájdete na mojom Spotify, kde som ako Viktória Poliaková. A taktiež to bol album Purpose od Justina Biebera, ale to je vám asi jasné. 

Obľúbená kniha 
Za najlepšiu knihu tohto mesiaca považujem knihu od dvoch najlepších československých bloggeriek, už určite viete o ktorú ide, áno jedná sa o knihu Móda, krása a životný štýl od A cup of style, kto uvažuje o zakúpení tak môžem len odporučiť. Ďalej by som odporučila knihu Fangirl alebo Fanúšička, ktorá je taká relaxačná! 



Obľúbený kus oblečenia
Tento mesiac to bola rozhodne táto čiapka, pretože mi pomohla v rôznych situáciách, mimochodom je z H&M. 



Obľúbená situácia/zážitok
Obľúbené zážitky mám dva, po prvé začiatok Nového roka, ktorý bol krásny a potom oslava Mišiných pätnástych narodenín. Na oboje rada spomínam. 

Obľúbené miesto
Obľúbeným miestom pre mňa za tento mesiac bude určite nákupné stredisko, ktorékoľvek, pretože som v nich strávila fakt dosť veľa času. 

Obľúbená činnosť
Najobľúbenejšou činnosťou boli určite prechádzky, tento mesiac som absolvovala naozaj dosť veľa túr aj prechádzok. 




You Might Also Like

5 komentárov

  1. krásne fotky, krásny článok! Si najs

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Veľmi pekné fotky, ak sa môžem spýtať, o čom bola tá Fangirl? :)

    hipteengirls.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Čaj od Marks&Spencer už jsem také párkrát měla a musím říct, že je vážně dobrý. :)
    Na knihu Fangirl koukám už dlouho, ale pořád se nemohu dokopat k tomu, abych si ji objednala. :)
    Find joy in the ordinary

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Moc pěkné fotky a článek. Taky jsem dříve sledovala Gossipky :) BEAUTYPUSINKA

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Pekný článok. Veľmi sa mi páči lícenka.
    www.janie-hannagonova.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť

All rights reserved. Používa službu Blogger.

Social Network