Hello 2016!

Stavím sa, že kopa z vás si na rok 2016 dalo veľa predsavzatí, ktoré sa bude snažiť dodržať aj keď pravdou je, že zo 100 ľudí to vyjde mož...


Stavím sa, že kopa z vás si na rok 2016 dalo veľa predsavzatí, ktoré sa bude snažiť dodržať aj keď pravdou je, že zo 100 ľudí to vyjde možno dvom. Mňa na Novom roku teší to, že začínam s čistým štítom, dá sa povedať, že skoro od začiatku, opäť začínam "písať" nový príbeh, nové zážitky s novými ľuďmi. 



Určite už o mne viete, že ja zástanca predsavzatí veľmi nie som, teda vôbec nie som. Myslím si, že každý kto chce vo svojom živote niečo zmeniť môže to urobiť hneď teraz a nemusí čakať na dátum 1.1., aj keď chápem máte pocit nového začiatku a takého čistého štítu. Aj mne sa tento pocit páči, pretože viete, čo ste zažili v minulom roku a už len spomínate a začínate odznovu zažívať tie isté dni, len v inom roku. Nikdy neviete čo príde, to nevie nikto z nás, ani len nevieme, či vám o rok budem opäť písať tieto riadky, možno nie, možno áno, nikdy nevieme. 


Síce si nedávam na rok 2016 žiadne predsavzatia, je tu pár vecí, ktoré by som v roku 2016 chcela zažiť, alebo si ich jednoducho prajem, tak poďme na to. 



V roku 2016 chcem byť v prvom rade šťastná a zdravá. V neposlednom rade by som chcela prežívať krásne chvíle s rodinou, ale aj priateľmi a všetkými mojimi blízkymi. 



V tomto roku sa udejú aj rapídne zmeny, pretože nastal ten čas, kedy tak povediac opúšťam domov, čomu ešte stále nemôžem uveriť, končím základnú školu, pričom viem, že bude ťažké vzdať sa mojich spolužiakov a hlavne všetkých tých zážitkov pretože cez všetko zlé, bola základka najlepšími rokmi môjho života a som veľmi rada, že som patrila práve do tej triedy do ktorej som patrila a že som spoznala takých ľudí, akých som spoznala. Je ťažké myslieť na to, že o pár mesiacov budem opäť začínať odznova, spoznávať nových ľudí, prispôsobovať a zvykať si na nový kolektív, hlavne si zvyknúť na internát alebo podnájom. Hlavným bodom tohto všetkého je ale prijatie na školu na ktorú ísť chcem, a chcem na ňu ísť už od siedmeho ročníka, čo je naozaj dlhá doba, až taká doba, že sa sama sebe divím, že ma to ešte neprešlo. Napísať dobre monitor, potom prijímačky a dostať sa na Gasko, to je tohtoročnou prioritou. 


Chcem spoznať veľa nových ľudí, s ktorými zažijem veľa skvelých zážitkov, aj keď všetci vieme, že v niektorých chvíľach to ružové nebude, nikdy nič nie je ružové, aj keď sa to možno zdá. 

Všetky tieto fotky sú ešte z roku 2015, čo môžete vidieť aj vďaka veľkej hmle, ktorú sme museli počas celého decembra trpieť, teraz je už konečne preč a je tu konečne zima, už som sa bála, že riadna zima a sneh tento rok ani nepríde. Mimochodom na Silvestra o pol noci sme mali na mieste, kde sme oslavovali -16, takže kým som obtelefonovala všetkých blízkych skoro mi zamrzli prsty na nohách aj rukách, aj vlasy, aj všetko, držte sa, užívajte si prázdniny aj keď viem, že niektorí z vás idú už zajtra do školy (Česi).  

You Might Also Like

7 komentárov

  1. Moc krásny článok :D neboj sa! Určite ťa príjmu na tú školu! A nový spolužiaci? Všetko bude super keď si zvykneš, ja som to absolvovala tento rok a som rada, že som spoznala nových ľudí! Nikdy som nebola spokojnejšia :D
    Girl with pink nails

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ups :D množné číslo i :D

      Odstrániť
    2. ĎAKUJEM, a ďakujem, presne takúto podporu potrebujem! :D A hej gramatika aj mne niekedy robí riadny problém.

      Odstrániť
  2. Super článok a určite sa neboj! Verím že ťa príjmu máš na to :) a verím že si nájdeš kopec priateľov pretože si veľmi simpatická a milé dievča a myslím že si ťa obľúbia hneď :) držím palce aby sa ti v novom roku splnili všetky priania a aby si ho mala naozaj skvelý :)
    Me and my ART

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. jeej, ďakujem a ďakujem veľmi pekne! Aj ja tebe prajem krásny rok 2016! :)

      Odstrániť

All rights reserved. Používa službu Blogger.

Social Network