#UkazCoCtes

Ja viem, táto výzva je určená skôr pre youtuberov ako pre bloggerov, ale mňa táto výzva tak dostala, že som sa o ňu s vami musela podeliť. M...

Ja viem, táto výzva je určená skôr pre youtuberov ako pre bloggerov, ale mňa táto výzva tak dostala, že som sa o ňu s vami musela podeliť. Mimochodom, ak niekto nevie o čo ide, tak v tejto výzve mám určiť najlepšiu knižku v troch kategóriách a to : knižka ktorá ma dostala, knižka ktorú som čítala naposledy a knižku ktorú by som určite preposlala ďalej, aby si ju prečítali aj ostatní. 





Knižka ktorá ma dostala 
Dlhšie som rozmýšľala nad odpoveďou, pretože moja knižnica je dosť plná a vybrať z toho množstva dobrých kníh, len jednu bolo dosť ťažké. Knižka, ktorá ma absolútne dostala nie je knižka, ale rovno celá sada knižiek, konkrétne je to séria Ďžínsový denník od našej Slovenskej autorky Zuzky Šuľajovej. Neviem či ešte je tu niekto taký, čo Ďžínsový denník nečítal, ale ak je tak určite odporúčam! 



Knižka ktorú som čítala naposledy
Keďže boli Vianoce a ja som si knižku Let it Snow od Johna Greena šetrila presne na ten Vianočný čas, tak už asi poznáte odpoveď. Knižku hodnotím veľmi pozitívne, nie je to Johnova najlepšia, ale ani najhoršia knižka. Taký ten priemer, určite je vhodná na relaxovanie počas Vianočných sviatkov, takže odporúčam.



Knižka ktorú by som preposlala ďalej 
Toto je strašne ťažká kategória, pretože keď sa na to pozrieme reálne, preposlať ďalej by sme mohli nejakú poučnú knihu z ktorej by si ľudia brali príklad, alebo by sme ďalej mohli preposlať detskú knihu, pretože tých máme iste z detstva dosť, mohli by sme preposlať detektívky, romantické knihy alebo aj tragédie. Ide skôr o to komu by sme to dali prečítať. Ja som si vybrala vás mojich čitateľov a ja by som vám chcela preposlať, alebo skôr odporučiť knižku od známych bloggeriek, vy už určite viete o ktorú ide. Ide o Móda, Krása a Životný štýl - A cup of Style, táto knižka ma dostala, Nika a Lucka sú najlepšie Československé bloggerky a u mňa si to len utvrdili! 



Nedalo mi to nespomenúť v tomto článku novú kampaň Martinusu, ktorá ma zaujala a do ktorej som sa s radosťou zapojila! :) Ide o to kúpiť knihu a darovať ju niekomu s viac časom na čítanie ku čomu vám pomôže táto skvelá kartička, viac o kampani nájdete tu : http://www.martinus.sk/vianoce/?z=642DE7&utm_source=z%3D642DE7&utm_medium=xmasbanner_300x300&utm_campaign=partner






Do komentárov mi prosím dajte vedieť aká kniha dostala vás, akú ste čítali naposledy a ktorú by ste mi odporučili!:) 



You Might Also Like

10 komentárov

  1. naposledy som čítala Šepotání ale to už na konci nebolo bohviečo :D Jednoznačne by som odporučila alebo preposlala Trón zo skla, aj keď to teraz už čítajú všetci, ja som to čítala ešte predtým v anj a je to naj séria :)
    Džínsový denník je naozaj jedna z najlepších, ak nie najlepšia slovenská kniha :3

    booklovers-world.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Presne Ďžínsový denník je najlepší! Trón zo skla si určite prečítam, ďakujem za radu :)

      Odstrániť
  2. Ja mám dve obľúbené knihy. Prvá je "Ako išiel Patrik Susa po Slovensku vlakom" a moja druhá obľúbená je "Ťažký život matky Michaely" :D :D ale pekný článok susedka, môžem ťa pochváliť ❤❤
    http://msfashionsusan.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Já se teď chystám číst Konec prokrastinace, protože to bude asi můj problém, že jsem docela zlenivěla :D
    Beauty by K.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Mňa naposledy (v lete) dostala kniha Aristotle & Dante Discover The Secrets of the Universe, ktorú zároveň aj odporúčam pretože je to fakt dokonalá kniha s úžasnými myšlienkami! :3 Knihu, ktorú som naposledy prečítala bola klasika, a to Alica v krajine zázrakov, ktorá ma prijemne prekvapila a nečakala som, že ma to až tak chytí :D tiež odporúčam! :)

    http://greycherry.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Džínsový denník je jedna z kníh ktoré ma dostali! Naozaj som sa zamilovala do toho deja a nevedela som sa od nej odtrhnúť. Knižka od báb z A Cup of Style je tiež úžasná! Videla som ju len keď mi ju ukázala kamoška, ale hneď ma dostala! :D Krásny článok :D
    Girl with pink nails

    OdpovedaťOdstrániť
  6. DŽD 5 ma dosť sklamal :/ snáď 6 bude lepšia
    MIMLOVEE

    OdpovedaťOdstrániť

All rights reserved. Používa službu Blogger.

Social Network