Model of Tomorrow

Ahojte!  Verím, že dnešný článok bude oveľa iný než všetky ostatné, pretože sa jedná o vec o ktorej som nikdy nepísala a tiež som sa nemohl...

Ahojte! 
Verím, že dnešný článok bude oveľa iný než všetky ostatné, pretože sa jedná o vec o ktorej som nikdy nepísala a tiež som sa nemohla nikdy ničoho takého zúčastniť. 



Tento článok bude užitočný pre mladé, pekné baby, ktoré sa zaujímajú o modeling, ale veľké agentúry sa zase nezaujímajú o ne. 

Neviem či každý z vás pozná modelingovú agentúru Sapphire Models, je to agentúra, ktorá hľadá po celom Slovensku modelky/modelov, a dáva im možnosť spolupráce. Presne táto agentúra vymyslela nový projekt, o ktorom ste ešte možno nepočuli. Jedná sa o súťaž Model of Tommorow, ktorá je zameraná na vyhľadávanie nových tvárí do modelingu, je to šanca pre mladé dievčatá preraziť v tomto biznise. 

Kastingy sa začínajú 5.3. 2016 

Banská Bystrica - 5.3.2016 - Hotel Arcade - 15:00 (ak prídete na kasting do Bystrici, tak sa stretnete aj so mnou, pretože tam budem v zákulisí, fotiť, robiť rozhovory, takže môžeme pokecať. Bohužiaľ, ostatných kastingov sa zúčastniť nebudem môcť). 

Košice - 6.3.2016 - Hotel Zlatý Dukát - 15:00

Nitra - 11.3.2016 - Hotel Zlatý Klúcik - 15:00

Žilina - 12.3.2016 - Hotel Dubná Skala - 15:00

Bratislava - 13.3.2016 - Agentúra Sapphire models - 15:
00

Vítané sú všetky dievčatá od 14-22 rokov, podmienkou je mať aspoň 170cm. Je dobré vziať si so sebou topánky na opätku, pre viac informácií sa môžete obrátiť buď na mňa v komentároch alebo na maily : info@sapphire-models.com




Zo všetkých báb sa vyberie top desiatka, ktorá postúpi na modelingový tréning a fotenie s profesionálnym fotografom (ktoré sa uskutoční dva týždne pred finále v Bratislave). 

Finále bude 2.4.2016 v ateliéri Babylon v Bratislave, začne sa o 18:00 a je mi cťou zúčastniť sa ho! Bude prebiehať formou módnej prehliadky, na ktorej sa budú predvádzať návrhy našich talentovaných módnych návrhárok : Jenny Jeshko a Terézie Fenovičkovej.  

Výhry : 

1. miesto : víťazka sa stane tvárou novej kolekcie (leto 2016) od Jenny Jeshko, ktorá bude nafotená v Madride
2. miesto : fotenie v Barcelone s doplnkami šperkov Rivana
3. miesto : fotenie vo Viedni, pre novú trendy značku elektroniky

Na záver vám ešte pridávam pár návrhov, od Jenny Jeshko, z kolekcie jeseň/zima 2015, ktoré ma naozaj zaujali! 




You Might Also Like

5 komentárov

  1. Ja sa chystám na konkurz do Košíc, škoda, že tam nebudeš, ale každopádne dúfam, že sa dostanem do finále už len kvôli tomu že ťa uvidím!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Budem Ti velmi držat palce :-) Pracujem pre agentúru Sapphire models,a jedine co mozem povedat...je to skvela agentura,ktora naozaj dava sancu zacinajucim modelkam,sme tam ako jedna velka rodina :-)

      Odstrániť
  2. Takýmto veciam bohužiaľ neverím. Pokiaľ to fakt nie je nič prestížne, nechystám sa tam :) Je to oblbovanie. A skončí to pri prehliadke v plavkách. Chabý biznis.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Asi si si to poriadne neprečítala :) Agentúra Sapphire Models je prestížna agentúra a predvádzať sa budú návrhy našich návrhárok, po pravde som ale ešte nevidela súťaž, kde by na finále baby nerobili prehliadku aj v plavkách. Dokonca tuším aj na Slovenskej misske, sa robí prehliadka v plavkách. Samozrejme ale tvoj názor :)

      Odstrániť
    2. Vec nazoru :-) My nepotrebujeme nikoho oblbovat na to su ine agentury kde baby platia nemale poplatky....Treba skusit a az potom súdit...

      Odstrániť

All rights reserved. Používa službu Blogger.

Social Network