My morning routine

Čo si predstavím pod pojmom ráno? Krutá realita, to je to čo si predstavím pod pojmom ráno. Každý to určite pozná, zazvoní budík prvýkrát, n...

Čo si predstavím pod pojmom ráno? Krutá realita, to je to čo si predstavím pod pojmom ráno. Každý to určite pozná, zazvoní budík prvýkrát, nič, zazvoní druhýkrát, nič, zazvoní tretíkrát a vy naň pozeráte pohľadom do pekla to je už toľko? 

Rána sú jednoznačne najhoršou časťou dňa (cez pracovné dni teda, hah), vstávanie je moja smrť a stavím sa, že aspoň polovica z vás má proti nemu tiež averziu. Našla som si ale spôsob ako si ráno aspoň trošku zlepšiť, mať ho krajšie a dokonca sa naň aj trošku tešiť. Je samozrejmé, že keď sa tešíte na nejaký výlet, alebo nejakú udalosť, ktorá sa má udiať tak sa vám vstáva ľahko, ako sa ale navnadiť takto do školy? Máte na to niekto nejaký recept, hah? Mne stačia celkom maličkosti, ktoré mi robia pekné ráno, teplé ponožky, instagram, hudba, kakao, pekný pohár. Úplné maličkosti robia deň krajším. Hej je jasné, že niektoré dni úplne neznášate, aj ja také mám. Tí čo ma poznajú určite vedia, ktoré to sú. Ale dá sa s tým bojovať. Vy len musíte spraviť niečo čo nemáte radi, niektorí ľudia sú na tom oveľa oveľa horšie. 

A ako vypadá teda to moje ráno? Moje ráno sa asi veľmi nelíši od tých vašich, keď vstanem idem do kuchyne, kde si urobím kakao a zalejem čaj do termosky, ktorú si následne beriem do školy. Minimálne 10 min. sedím na gauči a pijem kakao, to je ten čas kedy sa ešte len prebúdzam (alebo môj mozog prebúdza), potom nasleduje klasická hygiena, obliekanie, česanie a môžeme ísť. 

Moje ráno sa ale klasicky spojuje aj s nejakou kozmetikou, ktorú používam a bez ktorej z domu nevyjdem. Sú dni kedy mám náladu sa líčiť, niekedy na to ale žiadnu náladu a ani čas nemám. Väčšinou teda preferujem len základ, ktorý vám teraz chcem ukázať. 

Pri mojej klasickej rannej hygiene nesmiem zabudnúť na moju obľúbenkyňu Micerálna voda od Biodermy, musím podotknúť, že doteraz som ju skoro vôbec nepoužívala, ale po nejakej dobe som ju opäť začala používať no a už som aj zabudla na to aká je skvelá! 

Potom teda nasleduje čistenie pleti, kedy používam tento Ziaja Manuka Tree Purifying čistiaci gél . Vy už určite viete, že na Ziaju nedám dopustiť. Síce tento čistiaci gél moju pleť mierne vysuší, ale ja si to potom vykompenzujem krémom. 
Používam tento krém pre suchú pokožku od Garnier, je úplne skvelý aj keď povedzme si pravdu, na tento denný krém Ziaja Manuka Tree, nemá. Budem si kupovať už jeho tretie balenie a myslím si, že sa ho nikdy, ale naozaj nikdy nevzdám! 
Mám taký zlozvyk, že hneď po umytí zubov si musím na pery naniesť balzam, asi kvôli tomu pocitu, ja každé ráno používam kakaový balzám Ziaja, ktorý je mojim záchrancom! 

Samozrejme potom používam nejaký parfum, momentálne používam telový sprej Victoria Secret, ktorý je super.

To by bolo z mojej rannej rutiny všetko, viem, že veľa z vás by si rado prečítalo článok o mojej Skin Care routine a sľubujem, že si ho v najbližšom čase budete môcť prečítať taktiež. S týmto článkom som mala strašne veľa práce a trápenia, bolo to fakt hrozné a myslela som si, že sa naň vykašlem a nevydám ho, no s tým vás ale trápiť nechcem. Dúfam, že sa máte dobre, že sa vám darí v tom čo robíte, nech robíte čokoľvek, užite si víkend, oddýchnite si a paa. 

You Might Also Like

19 komentárov

  1. Musím povedať, že tvoje články v poslednom čase sú stále lepšie a lepšie, fakt super fotky, text, menej a menej chýb aj keď aj v tomto článku ich pár bolo. Pred nedávnom som ti dala odber a neľutujem si fakt top! Len tak ďalej)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ja som si akurát ten body splash od VS objednala :) A ako ... ja som asi jediná, no na budík nevstaviam, inak to mám podobne :)
    Aďulik Sun

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Jé, zrovna ten gel od Ziaji si chci taky objednat, i sprej od VS :) Super článek, tyhle tipy mám ráda! :)
    Denisse Beauty

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Musím len súhlasiť, ten kakaový balzam na pery Ziaja je úplne úžasný, je to poklad, ktorý navyše sladko vonia, až mám chuť ho zjesť.

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Pěkný článek :) mně dělá ráno lepším asi vycházka s fenkou a poslední dobou si ke snídani dělám smoothie a vždycky se těším až vyzkouším nové kombinace :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Podla mna sa tvoje clanky akosi zhorsuju. Nad tymto si stravila 3 hodiny ? Ine za pol hodinu to maju a bez chyb.


    Lea

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. S týmto súhlasím .. čítala som od Viktórie aj iné super články, kde som aj napísala pozitívny komentár, ale tento článok nie.

      Odstrániť
    2. Nad tymto clankom som stravila 3 hodiny, pretoze mi blbol blogger, pismo bolo uplne najmensie a nechcelo sa to prenastavit, asi po dvoch hodinach som sa rozhodla clanok napisat este raz :) preto zabral tolko casu a preto som sa nad nim skoro rozplakala, beriem vas nazor,kazdemu sa paci nieco ine :) dufam ze to bude uz iba lepsie

      Odstrániť
  7. Asi som jeden z mála ktorému stávanie cez týždeň nerobí taký veľký problém :D Ja sa teším vždy na raňajky :D pekný článok :)
    BoraSparkle

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Pekný článok. Narozdiel od teba rána milujem, je to proste začiatok nového dňa :) Kika – Blog for smile

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Ziaja je super značka, ja si ju nemôžem vynachváliť odkedy ju od kedy ju používam. :) P
    Máš pekný blog, len tak ďalej.
    Nicolette Lear

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Super článek, na micelárku od Bioedermy nedám dopustit! Používám tu růžovou.

    Beauty by K.

    OdpovedaťOdstrániť
  11. A ty nesnídáš? :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja mám doma na raňajky to spomínané kakao a potom desiatujem v škole, pretože máme každý deň o 9:10 desiatu, takže tak mi to vyhovuje :)

      Odstrániť

All rights reserved. Používa službu Blogger.

Social Network