Remember that happiness is a way of travel - not a destination.

Čo robí radosť vám? Alebo takto, viete sa tešiť z maličkostí? Myslím aj tie úplné maličkosti, keď začne snežiť, alebo naopak vyjde slniečko....

Čo robí radosť vám? Alebo takto, viete sa tešiť z maličkostí? Myslím aj tie úplné maličkosti, keď začne snežiť, alebo naopak vyjde slniečko. Keď počujete v rádiu znieť svoju obľúbenú pesničku alebo keď dostanete dobrú známku z písomky? 


Tešiť sa z maličkostí je základ. Základ úplne všetkého, ale hlavne základ úsmevu. 

Posledné dni sú dosť vyčerpávajúce, tým dosť myslím naozaj dosť, nikdy neviem pochopiť prečo sa mi stáva, že o šiestej večer zaspávam, ale o desiatej dostanem takú kopu energie, že by ste sa naozaj čudovali, pretože ja sama sa niekedy čudujem. Celé moje produktívne obdobie trvá v hodinách od 22:00 čo je dosť divné teda. 

Zajtra nás čaká deň na ktorý sa teším už nejaký ten mesiac. Dúfam, že všetko vyjde ako má a keďže ma zajtra nečaká škola, mala som viac času na nafotenie a napísanie tohto článku, takže dúfam, že máte radosť. 

A čo prázdniny? Užívate si ich alebo naopak (tak ako ja) sedíte ešte posledné dni v laviciach? Ak pre vás prázdniny začnú až od piatku, tak si ich poriadne užite a ak vám už bežia, tak si ich tiež ešte užite. Mňa čaká v celku dosť ťažký mesiac a poviem vám, beží to strašne rýchlo, veď už o chvíľu ma čaká monitor, do toho sa budú miešať všetky prázdniny a lyžiarsky, na ktorý máme ísť od 14.3., teda som zvedavá či nám zostane nejaký sneh, ak nie tak si z lyžiarskeho spravíme turistický, hah. Ide asi skôr o ten výlet a o tých ľudí, pretože si uvedomujem, že to bude posledný výlet na ktorom budeme spolu ako trieda, naša skupinka, ešte ťažšie ale bude odísť odtiaľto, zvykať si na nových ľudí, nové veci, popravde bude mi chýbať všetko, dokonca aj otvorené okná v januári. 

Teším sa ale na máj, kedy už budeme mať všetko za sebou, dúfam a dúfajte so mnou, že nám všetkým, možno aj vám, vyjdú vaše plány a že si budeme môcť spokojne vydýchnuť. Asi si naozaj neviete predstaviť ako veľmi sa teším na tie mesiace, kedy už nebudem robiť nič. 

Aké skúsenosti máte s kuriérmi? Aj vy to máte tak, že keď na neho doma poctivo čakáte, tak príde o 19:00, ale keď ste v práci alebo v škole tak príde o 12:00 alebo mám takú smolu len ja? Našťastie som ale včera, prebrala dve zásielky a čo v nich bolo už môžte vidieť na fotkách. 

Na vysoké Conversky som mala vždy divný názor, no predsa som si zaobstarala tieto vysoké čierne, ktoré sú naozaj strašne pohodlné, v budúcnosti sa ale budem opäť vracať k nízkym, jedne vysoké mi akurát tak stačia, hah. Musím ale priznať, že najlepšie ceny majú tu : http://supersklep.sk/. Číslo mojej nohy je 37, možno 36,5 lenže tieto čísla vôbec nemali, tak som si objednala 37,5 myslela som si, že pol čísla hádam až taký veľký rozdiel nespraví, ale spraví, naozaj dosť veľký, takže dúfam, že mi noha ešte dorastie. 

Ďalej mi konečne prišla zásielka z parfums.sk, obnovila som svoju zbierku parfumov o tieto dva, konkrétne od Lady Gagy a Beyonce, oba voňajú dokonalo a ešte si o nich určite prečítate!  

You Might Also Like

9 komentárov

  1. tu vonavku mam aj ja je skvela ♥ mam aj conversy z minuleho roka cerveno lesklej farby su naprosto uzasne !

    TeenMumy

    OdpovedaťOdstrániť
  2. To teda nie su malickosti. To su rozmachy dnesnych deti.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Fotky sú len dekoratívna časť článku, ide v ňom úplne o niečo iné, ja sa viem tešiť aj z úplných maličkostí, ako si na tom ty?

      Odstrániť
    2. som na tom tak, že mne stačí obyčajný úsmev od náhodného človeka na ulici :) Ty žiješ bohužiaľ iba materiálne a blog nenapíšeš pokiaľ sa nechceš pochváliť.

      Odstrániť
    3. Wau, ty určite čítaš môj blog veľmi pravidelne :) Prečítaj si všetky články a potom mi niečo takéto napíš, ak som sem pridala nejaké fotky Conversiek, nebola to spolupráca, jednoducho som si na ne sama odmakala a našetrila. Pekný deň ti prajem.

      Odstrániť
  3. Odpovede
    1. Hej jasné, značka ako je Converse by spolupracovala s takým malým blogom ako je môj, pretože značku Converse nikto nepozná a oni potrebujú každý malý blog z každého štátu aby ich preslávil. Nie je to spolupráca, ale mojim snom je aby som s Converse spolupracovala :)

      Odstrániť
  4. Ja milujem maličkosti a tesím sa z nich viac ako z veľkych vecí :-)
    www.aduliksun.com

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Ja som veľký milovník hlavne vysokých Conversov, keďže mám aj väčšiu nohu a nízke na nej nevyzerajú až tak pekne. Voňavka od Beyonce aj mňa zaujala, naozaj krásne vonia ale momentálne mám voňaviek celkom dosť, tak si ju možno zaobstarám niekedy neskôr.:)

    Chcela by som ťa pozvať na môj blog, na ktorom práve prebieha giveaway o balíček kozmetiky od Avonu Saja Frey blog- GIVEAWAY :)

    OdpovedaťOdstrániť

All rights reserved. Používa službu Blogger.

Social Network