Best of February

Konečne som sa dokopala ku tomu, napísať tento článok. Teda dokopala, mala by som robiť niečo iné, ale tak nevadí. Čo si budeme hovoriť, čím...

Konečne som sa dokopala ku tomu, napísať tento článok. Teda dokopala, mala by som robiť niečo iné, ale tak nevadí. Čo si budeme hovoriť, čím som staršia tým menej času mám. Kopí sa mi toho strašne veľa, takže sa budem musieť naučiť naplánovať si čas tak, aby boli všetci spokojní. Najmä teraz, keď mi došli predpísané články, hah. 

Od pondelka ale odchádzam na lyžiarsky, takže článok uvidíte len niekedy v sobotu. Bude to taká menšia pauza pre mňa aj pre vás, možno nám prospeje. Držte mi ale palce, pretože sa idem učiť jazdiť na snowboarde a popravde sa toho dosť bojím. 

Ja viem, že s týmto článkom meškám 11 dní, ale mala som kopu článkov, ktoré som jednoducho vydať musela, pretože ak by som ich nevydala, tak by mi nesedeli termíny, snáď to chápete. Ja len chcem upozorniť, že toto nie je sponzorovaný článok, pretože vy si už o všetkom čo vydám myslíte, že je to sponzorované, takže nie, nie je. 

Obľúbený produkt 
Rozmýšľala som, aký produkt dať na prvé miesto. Nakoniec som si zvolila dva, nové. Konečne som si totižto obnovila zbierku parfumov, takže mi do zbierky pribudli tieto dva. Voňajú dokonalo a mám z nich strašne veľkú radosť! 



Obľúbený nápoj
Na moje počudovanie som v tomto mesiaci skoro vôbec nepila čaje, ak teda nerátam tie urologické, ale to nebolo dobrovoľné, hah. Najčastejšie som ale pila čistú vodu v kombinácií s citrónom, pomarančom, mätou, zázvorom, nejako tak som si to stále striedala.




Obľúbený film/seriál
Určite by som chcela zmieniť film, ktorý sme pozerali v škole. Chlapec v pruhovanom pyžame, určite ho väčšina z vás už videla, ale ak nie, tak si ho pozrite, určite by sa mal o minulosť zaujímať každý z nás a tento film je geniálne spracovaný. Ďalej by som chcela zmieniť rozprávky Alvin a Chipmunkovia 4 a Zootropolis, viac sa mi teda páčil Zootropolis, ale obe boli jednoducho geniálne! A už zajtra idem aj na Kung fu Pandu 3 a mega sa teším na Dobu Ľadovú 5, Hľadá sa Dory a Šmolkovia 3! Aj Vy máte tak radi rozprávky? 

Obľúbená pesnička/album
Moji kamaráti už určite poznajú odpovede. Moje tri najobľúbenejšie pesničky za tento mesiac sú :  Halsey - New Americana, Duke Dumont - Ocean Drive, X Ambassadors - Renegades. 
A mojim top albumom za tento mesiac je Justin Bieber - Purpose, ktorý je mojim NO 1. 

Obľúbená kniha

Za tento mesiac to vyhráva kniha After Bozk, ktorá je legendárna. 



Obľúbený kus oblečenia
Zvolila som si topánky. Nové čierne Conversky! :) 




Obľúbená situácia/zážitok
Určite to bola kamarátova 18-ka. Ale tiež kasting Model of Tomorrow (na ktorom som nebola ako modelka, ale ako bloggerka), ktorý mi dal strašne veľa a mega sa teším na finále do Bratislavy! 






Obľúbené miesto
Vyhráva Banská Bystrica, pretože vo Februári som v nej bola každý týždeň minimálne raz, najprv sa to začalo DOD na Tajáku, potom nákupy, DOD na Gasku, víkend v BB (kasting Model of Tomorrow) 




Obľúbená činnosť

Ja by som povedala, že za tento mesiac by som asi zvolila beh. Nikdy som sa nedokopala ku behu, no tento mesiac som na bežiacom páse začala dávať čísla ako 5km, čo je pre mňa osobne mega veľký úspech. 

Prepáčte za slovo určite! :) Už som asi päť určite zmazala, ale ak ešte sa tam nejaké opakujú, hah. Neviem čo s tým určite dnes mám! 

You Might Also Like

7 komentárov

  1. Tvůj oblíbený nápoj mám ráda i já. Jen si do něj dávám většinou citron, tak ho někdy vyzkouším i s pomerančem. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
  2. pekný článok a zaujimavo naformulovaný, tie conversky su nadherne a samozrejme že na lyžiarskom ti držím palce, ja som sa tento rok ešte ani nebola lyžovať ale strašne by som chcela za chvíľu sa to pustí a môžem akurát tak snívať, na snowboarde som stála raz nohy budu utekať stále dopredu :))

    OdpovedaťOdstrániť
  3. super článek, boty moc pěkné a voda s citronem a matou proste top ♥
    http://littlepricklyworld.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Skvelý článok :) Akurát slovíčko hah by som dala preč :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Krásný článek a super fotky :) Conversky jsou fakt pěkné :) Voňavku od Lady Gaga mám taky moc ráda :)
    Simma Blog

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Veľmi pekný článok a taktiež aj fotky sa mi moc páčia ☺
    Bibiána Navrátil's blog

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Moc krásny článok :D
    Môj blog: Girl with pink nails
    Srdečne Vás pozývam na moju GIVEAWAY

    OdpovedaťOdstrániť

All rights reserved. Používa službu Blogger.

Social Network