I am ready!

Možno už niektorí z vás vedia, že 2.4. sa chystám na jednú dosť dôležitú akciu. Konkrétne ide o finále jednej modelingovej súťaže, ktoré bud...

Možno už niektorí z vás vedia, že 2.4. sa chystám na jednú dosť dôležitú akciu. Konkrétne ide o finále jednej modelingovej súťaže, ktoré bude spojené s módnou prehliadkou návrhov od našej Slovenskej návrhárky Jenny Jeshko. 

Keď mi na začiatku prišla ponuka, kde mi napísali, že mám možnosť zúčastniť sa finále a priviesť si so sebou niekoho, neverila som, že to vyjde. Nikdy by som nepovedala, že naozaj pôjdem do Bratislavy, len kvôli súťaži Model of Tomorrow, po kastingu sa to ale nejako zvrtlo a mala som z toho všetkého zvláštny, ale dobrý pocit. Takto príjemne naladená som sa teda dostala ku tomu, že finále si nemôžem nechať ujsť, takže posledných pár dní zháňam ubytovanie, ale vôbec sa mi nepáči možnosť vyhodiť za dve noci 300€, opačne sú to už len také lacné ubytovne do ktorých ma teda nikto nedostane, chýba mi tam ten stred, ktorý by bol taký akurátny, preto ak nejaké také ubytovanie poznáte dajte mi vedieť prosím. 



Tiež v poslednej dobe dosť rozmýšľam nad outfitom, pretože Dresscode je Coctail, čo znamená, že sa musím obliecť nejako slušne, preto som sa rozhodla vytiahnuť podpätky na ktorých sa asi zabijem. 



V poslednej dobe som si zamilovala tento parfum od Lady Gagy, dostala som sa ku nemu celkom smiešnym spôsobom, pretože som si odkúpila bundu od Dady a bunda prišla krásna, voňavá, tak som sa hneď pýtala, že čo je to za vôňu a dozvedela sa, že to je Lady Gaga Fame, aj to bol dôvod prečo som si ju hneď objednala z eshopu parfums.sk. Keďže som sa do tej vône zamilovala, objednala som si rovno 100ml balenie, ktoré má podľa mňa perfektnú cenu, len 15,54€, čo je na parfum takejto kvality veľmi dobré! Vôňa je krásna, možno trošku silnejšia, ale aspoň je ju cítiť. Dostávame sa k tomu, že mi ju pochválilo veľa ľudí a jej výdrž je fakt super! 



Celkom som sa bála toho, že táto vôňa je čierna, takže som sa obávala, že mi možno poškodí oblečenie, ale nestalo sa. Recenzie na ňu sú tiež super. 

1. Pre mňa top akurát kupujem tretí flakónik! 
2. Som s ním veľmi spokojná a pochvala od môjho priateľa svedčí o tom ,že je fajn a mlieko je taktiež super. 
3. Ja ho používam od začiatku ako prišiel na Slovensko a som s ním veľmi spokojná, vôňa vydrží naozaj veľmi dlho, vrelo odporúčam pre tých, ktorí majú radi sladké vône. 

You Might Also Like

6 komentárov

  1. Neboj sa na topankach sa nezabiješ;) Držím ti tam palce a hádam zoženieš také ubytovanie čo nebude ani drahé a bude aj vyhovovať:)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Neviem čo je na ubytovniach zlé.. v jednej som v BA bola, a náhodou vyzerala dosť slušne, už len to chce natrafiť na nejakú kvalitnú :)

    OdpovedaťOdstrániť

All rights reserved. Používa službu Blogger.

Social Network