...lebo sexi pokožka si zaslúži MARKa

Ahojte! Wau, ani som sa nenazdala a polka prázdnin je za mnou, to bolo rečí ohľadne toho ako sa budem učiť, ako budem chodiť fotiť a predpíš...

Ahojte! Wau, ani som sa nenazdala a polka prázdnin je za mnou, to bolo rečí ohľadne toho ako sa budem učiť, ako budem chodiť fotiť a predpíšem si články, ako si konečne upracem. Viete čo z toho som splnila? Presne tak, nič. Namiesto toho som bola dosť s kamarátmi, trávili sme čas rôznymi spôsobmi a tým myslím len jeden, vysedávaním pri horúcej čokoláde, ale Bohužiaľ v tomto počasí sa moc iných vecí teda robiť nedá. Teším sa ale na zajtra, pretože ju strávim v Banskej Bystrici na kastingu, pre súťaž Model of Tomorrow a stretneme sa v hoteli Arcade (je priamo na námestí) už o 15:00!

Pred nejakým časom som začala skúšať Kávový peeling - MARK Scrub, ktorý som si všimla vďaka kamarátke, ktorá si MARKa lajkla na facebooku, takže vďaka Miša. Viete ako sa hovorí o láske na prvý pohľad? Ja som tú svoju našla! Mark ma zaujal, ale nie len výzorom, ale hlavne kladnými recenziami! 
Asi ste chvíľu mali pocit, že hovorím o nejakom chalanovi. Nemáte od toho ďaleko, pretože Mark, tak isto komunikuje s Vami. Týmto faktom som bola veľmi milo prekvapená a musím priznať, že mi to vykúzlilo úsmev na tvári. Veď uznajte sami : 
"Ahoj kočka,
som nový, unikátny, slovenský a hlavne prírodný produkt, ktorý skvelo vonia a tvoju pokožku bude rozmaznávať tak ako nič doteraz. Verím, že to čo dokážem ja, dokáže málokto. Viem, že aj Ty sa venuješ oblasti krásy, a preto sa na Teba obraciam s ponukou na vzájomnú spoluprácu. Rád s Tebou spojím príjemné s užitočným a dokážem Ti, že to čo tu píšem nie sú len prázdne reči. "
Ja som chcela vyskúšať originálneho MARKa, ale verím, že sa onedlho stretnem aj s ďalšími! :) Mark Coffee Original váži 200 gramov, stojí 14,97€ a zaručuje kvalitu! 

Som čisto prírodný kávový peeling a milujem tvoje telo

Famózna kombinácia prírodných zložiek - kávy, mandľového oleja, organického kokosového oleja, hnedého cukru, morskej soli a vitamínu E účinne pôsobí proti celulitíde, ekzému, psoriáze a akné. Odbúra odumreté kožné bunky, čístí, detoxikuje a zanechá detsky jemnú pokožku už hneď po prvom použití. 
Na jeho zadnej strane je napísané, že prvýkrát by ste ho mali použiť na menšej časti pokožky, hlavne nie na tvári. Ja som sa na to vykašľala a dôverovala mu od začiatku, musím povedať, že pocity po prvom vyskúšaní boli famózne, moja pokožka po ňom bola hebká, vláčna a čistá. Naozaj taká nebola ešte po žiadnom produkte. Marka používam trikrát týždenne a dojmy sú naozaj skvelé! Všetko čo sľubuje aj spĺňa a ja ho môžem len a len odporučiť!
Máte už svojho Marka alebo sa len chystáte zakúpiť si ho? 

You Might Also Like

6 komentárov

  1. tak o tom som ešte nepočula :) takéto podobné je tuším aj Johny Organic a hádam niečo raz takéto vyskúšam :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. O tom vůbec nevím! :) ani nic podobného doma nemám takže super tip!
    Denisse Beauty

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Po obsahovej stránke, si myslím, že je tento článok v úplnom poriadku. Až na pár výrazov, ktoré sa podľa môjho názoru vôbec nehodia do verejného blogu. Ale na čom by si mohla popracovať do budúcna sú fotky. Máš super fotoaparát, tak prečo nenájsť, nejaké pekné pozadie (alebo stačí aj úplne biely podklad), nájsť v dome miesto, kde je najlepšie svetlo? Trochu sa pohrať s tým, aj aby boli poriadne zaostrené, lebo si myslím, že fotkám chýba kvalita, čo je veľká škoda, lebo pre mňa sa potom článok stáva menej atraktívnym ( čo je škoda, lebo je kvalitne napísaný) ... a nemá to byť zámerné negatívny komentár, ale napríklad návrh, ako to ešte o level lepšiť.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. super článek se moc hezky čte! taky se tesim až to vyzkouším

    určitě mrkni na muj blog o modelingu :-)

    http://bephmodel.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  5. tak o otom počujem prvý krát, ale raz som skúšala domáci píling s kávou, ale tento plus s ďalšími ingredienciami znie lakavo:)

    OdpovedaťOdstrániť

All rights reserved. Používa službu Blogger.

Social Network