My favourite body lotions

Ahojte! Dnes vám opäť prinášam jeden z mojich beauty článkov, ktoré veľmi rada píšem a ktoré milujem, takže dúfam, že sa páčia aj vám. Dnes ...

Ahojte! Dnes vám opäť prinášam jeden z mojich beauty článkov, ktoré veľmi rada píšem a ktoré milujem, takže dúfam, že sa páčia aj vám. Dnes sa chcem venovať telovým mliekam, pretože je leto, obdobie v ktorom vystavujeme svoju pokožku na očí ostatných dennodenne, aj preto je v tomto období používanie telových mliek potrebnejšie než inokedy. 

Dnes vám ukážem mojich najobľúbenejších troch favoritov, na ktorých nedám dopustiť a každý jeden z nich má v sebe niečo špeciálne, niečo s čím ma oslovil a čím si ma získal.  

Ako prvé tu mám Neutrogena NordicBerry telové mlieko, ktoré je tiež prvou vecou, ktorú som vyskúšala od značky Neutrogena. Musím teda povedať, že po tých pozitívnych recenziách, ktoré som o tejto značke počúvala a ktoré som čítala, som stále touto značkou veľmi milo prekvapená. Toto telové mlieko nádherne vonia a je vhodné pre suchú pokožku, a keďže viete, že ja mám problém so suchou pokožkou, tak to je presne niečo pre mňa! 
Ako druhé tu mám telové mlieko od Nivei, ktoré je celkom obyčajné, no ja Niveu milujem, milujem všetky ich produkty a ešte sa asi ani nestalo, že by sa mi nejaký ich produkt nepáčil. Toto telové mlieko je úplná klasika, nesie klasickú vôňu, ktorú podľa mňa každý z vás pozná a hydratácia je na najvyššej úrovni. 
No a posledným telovým mliekom, ktoré vám chcem dnes predstaviť je Victoria´s Secret Mango Temptation, ktoré milujem. Na leto sa hodí najmä kvôli jeho krásnej vôni a ak vlastníte aj sprej v tejto vôni, tak to je dokonalá kombinácia. Má síce trochu menšiu hydratáciu a v zime sa mi tá vôňa zdala strašne preparfumovaná, no ako prišlo leto, celkom som na ňu zmenila názor, možno aj kvôli tomu, že tá vôňa sa jednoducho k letu hodí! 
Používate telové mlieka vy? Ktoré sú vašimi favoritmi? Majte sa krásne a paa. 

You Might Also Like

4 komentárov

  1. To od Neutrogeny vyzerá vážne super! :) Od VS som neskúšala ešte nič, no na nejaký ich produkt sa chystám už dlhšie.

    Na mojom blogu práve prebieha letná Giveaway, budem veľmi rada, ak sa zapojíš! :)
    Hello, my name is Ev

    OdpovedaťOdstrániť
  2. podľa mňa ikonické telové mlieko od VS je super a spolu so sprejom ho mám aj ja a som nadmieru spokojná. Keďže som lenivá sa natierať, som si obľúbila od značky Nivea telové mlieko do sprchy(nato nedám dopustiť) a od Neutreogeny sa chystám kúpiť si produkty, keď sa mi tie, čo mám minú. Veľmi ma to láka a pokukujem po nich v drogérii.
    A mám poznámku. Tie fotky! Mohla by si na nich zapracovať, fotiť niekde vonku, alebo aspoň za denného svetla. Máš super fotoaparát a myslím si, že tento blog si zaslúži lepšie fotky. Aby si to nebrala ako negatívny komentár, čítam každý tvoj článok a všimla som si, že pri písaní textu si sa zlepšila, ale môj celkový dojem z blogu uberajú práve fotky. Skús sa nabudúce viacej pohrať s prostredím, svetlom a podobne ( nie som fotorgraf,ale som toho názoru, že fotky s tieňom hlavy nie sú na 100%). Verím, že porozmýšľaš nad mojím komentárom a budúci článok bude ešte lepší :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak v prvom rade ďakujem! Určite sa budem tie fotky snažiť zlepšiť, len tento článok bol fotený fakt na poslednú chvíľu, takže som ho fotila s bleskom, no a nezacláňala mi ani tak moja hlava, ako objektív. Bude to lepšie sľubujem!

      Odstrániť
  3. Tělové mléko od Nivei také používám a zdá se mi jako dobré :)
    Miska blog

    OdpovedaťOdstrániť

All rights reserved. Používa službu Blogger.

Social Network