News from Nivea

Pred nejakým časom mi dorazil domov balíček, ktorý bol plný noviniek od Nivei. Na prvý pohľad ma ale prekvapili mini dovolenkové balenia, ...

Pred nejakým časom mi dorazil domov balíček, ktorý bol plný noviniek od Nivei. Na prvý pohľad ma ale prekvapili mini dovolenkové balenia, ktoré tiež prišli do predaja. Dostala som cestovné balenie slávneho šampónu, ktorý používam už dlho, konkrétne Repair&Targeted Care, sprchový gél, detský opaľovací krém s SPF 50 a gél na intímnu hygienu. Popravde, myslela som si, že sú to len vzorky, až kým som neprišla na to, že sú to naozaj výhodné cestovné balenia, ktoré Vám nezaberú v kufri alebo taške veľa miesta a zachránia Vás (odskúšané)! 
No a konečne sa dostávame k novinkám, Nivea prichádza s novou radou čistiacich výrobkov Creme Care, ktoré obsahujú oleje, takže sú veľmi šetrné. Prípravky odstraňujú aj vodeodolný make-up a riasenku. Dokonale rozpúšťajú mastnotu, čistia póry a uvoľňujú nečistoty,  ktoré na pokožke zostali. 

Ošetrujúce čistiace mlieko - Tak ako aj iné čistiace mlieko, aj toto je určené na nanášanie tampónom, takže vlastne odstraňujete make-up štandardným spôsobom, ktorý ja sama nenávidím. Nenávidím čistiace mlieka kvôli tomu aké sú mastné a celkovo mojej pleti veľmi nesadli. Z tohto dôvodu uprednostňujem micelárne vody, ktoré sú na odličovanie najlepšie. Ak ale čistiace mlieka znesiete, toto vás určite nesklame. 

Ošetrujúci čistiaci krém - Je vecou, ktorá mi z tejto rady sadla najviac. Zaužívala som si používanie dvakrát denne, keďže nenávidím pocit naneseného krému, táto alternatíva je pre mňa ako stvorená. Krém sa nanáša na vlhkú pleť a hneď potom ho môžete opláchnuť vodou. Moja pokožka je po ňom vážne hebká a hydratovaná, takže ak aj Vám vadia krémy aspoň tak ako mne, určite sa pozrite po tomto. 

Ošetrujúce čistiace obrúsky - Extra jemná tkanina umožní pleť rýchlo, ľahko a pritom dôkladne vyčistiť. Chráni pred vysušovaním a odstráni aj vodeodolný make-up. Zase alternatíva ak nenávidíte odstraňovanie make-upu s čistiacim mliekom. Na leto sú tieto obrúsky ako stvorené, pretože určite chodíte domov pozde večer a posledné na čo máte náladu je odličovať sa, takže najlepšou alternatívou sú čistiace obrúsky, ktoré sú pre mňa v tomto období výhrou! 

Micerálne pleťové obrúsky - Už sa asi ani nemusím rozpisovať, pretože táto vec, je proste trafa do čierneho. Milujem micelárne vody, pleťové obrúsky mi každodenne uľahčujú život, no a keď sa tieto dve veci spoja, tak to je dokonalé! 

Keď sa Tara pchá do záberu za každú cenu. 

You Might Also Like

3 komentárov

  1. Nivea má naozaj skvelé produkty, čistiace produkty od nej mám veľmi rada a tiež má skvelé telové mlieka:)

    Saja Frey blog

    OdpovedaťOdstrániť
  2. O tom čistiacom kreme čo sa používa s voodu som nečítala moc pozitívne ohlasy ale ako vidím kolko ľudí toľko chutí, mna tieto celkom lákajú a čistiace mlieko ja mám rada lebo nevysušuje pod očami hlavne a práve tohoto mám aj vzorku, len teraz mam 3d mihalnice a tak som ho ešte neotestovala:))

    OdpovedaťOdstrániť

All rights reserved. Používa službu Blogger.

Social Network