Third

Do tretice všetko dobré! Ale nebojte sa, fotky z tohto fotenia sa mi pomaly ale isto minuli, takže dnešný článok je posledný, v ktorom uvidí...

Do tretice všetko dobré! Ale nebojte sa, fotky z tohto fotenia sa mi pomaly ale isto minuli, takže dnešný článok je posledný, v ktorom uvidíte fotky v overale a  Converskách fotené na ceste, ktorá je plná jám. 

Keď už sme pri tej ceste, každý z nás si vyberá tú svoju. Práve teraz hovorím o metaforickej ceste, ceste životom. Vždy sa zamýšľam nad tým, čo so mnou o pár rokov bude, nemám skoro žiadne plány do budúcnosti, vôbec netuším, čomu by som sa chcela venovať, kde by som sa chcela zamestnať, no viem, že si chcem vybrať dobre, lebo robiť vyše štyridsať rokov niečo, čo vás nebaví, je podľa mňa najväčším trestom pre každého. Keď som sa pýtala ľudí okolo seba, kedy prišli na to, čo chcú v živote robiť, dostalo sa mi rôznych odpovedí, od tých, ktoré ma potešili až po tie, ktoré mi prišli divné. Napríklad taká moja krstná, ktorá má štyridsať rokov povedala, že doteraz nevie čo by ju bavilo robiť, preto robí to, čo jej do života prišlo. No ja nechcem robiť tam, kde sa naskytne príležitosť, chcem si život užívať, do práce sa tešiť, byť v nej a byť šťastná, takže dúfam, že nájdem niečo, čo ma bude napĺňať. Prajem to každému jednému z vás! 


Aký názor máte na túto tému vy? 

You Might Also Like

5 komentárov

  1. Treba si vybrať dopredu čo chceme robiť :)Inak príde prvá vec a my po nej skočíme ...
    Aďulik Sun

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Tak to držím palce ať si dobře vybereš a jsi šťastná. Málo komu se zadaří mít práci snů, která by ho bavila a těšil se tam. I mě nějakou dobu trvalo než jsem si našla to, co mě baví a něčím naplňuje. A vím, že to není zbytečné. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Krásné fotky! :) Občas nad tímhle tématem také přemýšlím a někdy mě přepadne až strach z toho, co v budoucnu budu dělat. Tak jen doufám, že budu dělat to, co mě bude bavit. :)
    Find joy in the ordinary

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Moc pěkné fotky! :)
    Já myslím, že jsem asi stále nenašla přesně to, co bych chtěla v životě dělat.. Na vysoké studuju obor, který mě snad celkem i baví a líbí se mi, že to není úplně přesně vymezené, co bych musela pak v budoucnu dělat, ale teď asi nedokážu říct, co bude za pět let.. Ale myslím si, že dřív nebo později každý přijde na to, co by chtěl dělat.. A pak už je jen na nás, jestli se po té cestě vydáme nebo ne..

    GIVEAWAYAnother Dominika

    OdpovedaťOdstrániť

All rights reserved. Používa službu Blogger.

Social Network