FitList

Ahojte! Dnes k vám prichádzam s článkom o tak trochu netradičnej téme, teda netradičnej u mňa na blogu, pretože som sa zdravému životnému št...

Ahojte! Dnes k vám prichádzam s článkom o tak trochu netradičnej téme, teda netradičnej u mňa na blogu, pretože som sa zdravému životnému štýlu na blogu nikdy nevenovala. Možno viete, možno nie, pred nejakým časom som začala žiť zdravšie, ale hlavne pravidelne cvičiť. Ku posilke pribudlo behanie, bicyklovanie, korčuľovanie, plávanie, prechádzky a mňa ten šport začal baviť.

Keď mi prišla ponuka otestovať na dva týždne stránku fitlist.sk ani som neváhala, po tejto stránke som pokukovala už aj pred tým, no prišlo mi zbytočné vyhadzovať peniaze za zostavený jedálniček a training program. Alebo takto, som študent, ktorý nemá milióny, takže si dobre rozmyslí do čoho tie peniaze investuje.

S prijatou ponukou sa teda pre mňa začal skúšobný platinum program, v prvom rade som si volila potraviny, ktoré mám rada, aby mi mohli zostaviť jedálniček (ktorý mimochodom môže človek získať aj úplne zadarmo) na mieru, no musím povedať, že sa mi vo veľa receptoch objavili v surovinách veci, ktoré som si nevybrala napr. taký kečup, paradajky, olivy (preto som si recepty často upravovala podľa seba). 

Klasický jedálniček na mieru stojí cca 100€, no filist ho spolu s plánom na cvičenie ponúka za 14,90€. 

S platinum programom ale prichádza aj spomínaný plán na cvičenie, v ktorom som si zvolila cvičenie doma štyrikrát týždenne. Teraz môžem skonštatovať, že toho na mňa bolo veľa, pretože v niektorých dňoch som chodila ráno behať, poobede som mala tréning vo fitku a keď som sa doslova doplazila domov musela som si ešte aj odcvičiť cvičenie z fitlistu, pretože som Vám nechcela písať o niečom, čo nebudem mať odskúšané. Cvičebný plán ma zaujal oveľa viac než jedálníček, možno preto, lebo ho majú lepšie spracovaný. Každý cvik máte vysvetlený a pri každom je tiež video, ktoré Vám ukáže ako ho správne odcvičiť (normálne cvičenie s trénerom stojí cca 15€/hod. a potrebujete cvičiť aspoň 8x mesačne, takže výsledná suma je 120€, vo fitliste vás to spolu s konzultáciami a jedálničkom vyjde 14,90€). 
Vašou hlavnou otázkou ale určite je, či mi to pomohlo schudnúť. Áno schudla som, schudla som dve kilá, no myslím si, že tomu hlavne dopomohlo pravidelné behanie, bicyklovanie, korčuľovanie a fitko, ku ktorému som doviedla sama seba ja (stačila mi na to len motivácia). Ak by som cvičila len podľa fitlistu, podľa mňa by to až taký účinok nemalo, pretože tie moje tréningy boli skôr na spevňovanie, mne osobne by moje kardio chýbalo. No myslím si, že k tým zhodeným dvom kilám dopomohol jedálniček, pretože som vyradila veci ako múka, cukor, pečivo, sladkosti, proste všetko to, čoho som sa doteraz zbaviť nevedela a dopredu som vedela o jedlách, ktoré si budem variť v nasledujúci deň a tešila sa na ne. Tiež som vďaka tomuto jedálničku spoznala veľa zdravých receptov, ktoré mi strašne zachutili! Napríklad takú cuketu som skúšala robiť asi na všetky spôsoby! 
Ak sa Vám tento spôsob chudnutia pozdáva, bežte sa pozrieť na stránku fitlist.sk, kde si môžete vytvoriť skúšobný jedálniček zadarmo a tiež môžete ako bezplatne zaregistrovaný získať veľké množstvo zľavových kupónov, no samozrejme platiaci majú zľavy vyššie. 
No a ku koncu mám pre Vás prekvapenia, ak by ste aj Vy chceli vyskúšať platinum program zadarmo, stačí ak sa zaregistrujete cez tento link, no a potom budete mať platinum program na celý jeden deň zadarmo. 

Pre jedného šťastlivca tu mám aj platinum program zadarmo na celý mesiac, stačí ak mi do komentára napíšete odpoveď na otázku Aký e-shop je prvý v ponuke zľavových kupónov na stránke fitlist.sk? (odpoveď nájdete v sekcii kupóny).

 Na otázku máte čas odpovedať do 1.9.2016, no a potom výhercu kontaktujem a tiež ho vyhlásim tu na blogu! 

You Might Also Like

3 komentárov

  1. Veľmi pekný článok! fitlist čeknem

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ja som túto stránku skúšala po tvojom zdielaní na FB, ale nie som s ňou spokojná, moc jej neverím.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Super! už som sa raz na tú stránku náhodne dostala a veľmi som tomu neverila, ale po tomto článku ju vyskúšam ďakujem. 1. e-shop v ponuke zľavových kupónov je "4home" :)

    OdpovedaťOdstrániť

All rights reserved. Používa službu Blogger.

Social Network