Autumn Lipsticks

Ahojte všetci a krásny deň prajem! Viem, že nadpis článku sa týka jesene, no fotky vytvárajú skôr vianočný pocit, no nie? Celkovo mi ale ...

Ahojte všetci a krásny deň prajem! Viem, že nadpis článku sa týka jesene, no fotky vytvárajú skôr vianočný pocit, no nie? Celkovo mi ale príde, že táto jeseň, čo ešte stále prebieha sa skôr podobá zimnému obdobiu a celkovo sa už v sebe snažím prebudiť vianočnú atmosféru, aby som nedopadla ako minulý rok, kedy som vianočnú atmosféru skoro nemala. 

Čo je podľa Vás najcharakteristickejšie pre jesenné a zimné líčenia? Za mňa to sú výrazné rúže, ktoré Vás rozžiaria. Nie som žiadny makeup guru, v tejto oblasti som na tom ako väčšina dievčat, možno sa môžem opísať prídavným menom priemerná, na moje nešťastie mám ešte malé pery, takže rúže na nich až tak nevyniknú, no myslím si, že to je o sebaláske a o zvyku, no tak mám malé pery Bože, niektorí ľudia sú na tom oveľa horšie, aj preto som sa rozhodla, že tie rúže proste nosiť budem, musím predsa vyjsť zo svojej komfortnej zóny a nejako sa s tým popasovať. 

So stránky elnino.sk, s ktorou som začala spolupracovať som si objednala štyri rúže, snažila som sa vyberať odtiene, ktoré sa mi páčia a sú od kvalitnejších značiek. 

Rúž od Makeup Revolution v odtieni Diamond Life ma sklamal asi najviac, pretože vôbec nevypadá ako na obrázku, objednala som si ho hlavne preto, že vyzeral byť taký hnedočierny, popritom je to len ďalšia vínová červená a takých mám ja už vo svojej zbierke dosť. 
Ako druhý tu mám tento nádherný rúž od Max Factor, ktorý je v odtieni Hot Chocolate a je dokonalý, nie je výrazný farbou ale skôr tým ako sa leskne a presne tým ma očaril! Jeho výdrž je dobrá, no pri jedení a pití ide trošku dole, no myslím si, že to je mínus pri všetkých rúžoch.
Rúže od Nyxu sú mojou srdcovkou, aj keď mám zatiaľ len dva, tento tiež nesklamal, kvalita je priamo úmerná cene, dlho vydrží a farba je jednoducho krásna. 
No a posledný rúž je od Astoru, ak niekto sledujete blogerku Lindu Tayllor, tak ona už dávno, ešte keď žila na Slovensku ukazovala svoju zbierku týchto butter rúžov, už vtedy som premýšľala nad tým, že si nejaký kúpim, no viem, že ich cena v tej dobe bola asi dvakrát vyššia, tak som sa ku nim dostala až dnes a musím povedať, že moje očakávania sa naplnili, pretože tento rúž je jednoducho dokonalý. 

You Might Also Like

2 komentárov

All rights reserved. Používa službu Blogger.

Social Network