Výživové doplnky na zimu

 Ahojte všetci a krásny víkendový deň prajem! Určite aj vás včera zastihla snehová kalamita, ktorá sa prehnala po celom Slovensku. Ku intenz...

 Ahojte všetci a krásny víkendový deň prajem!

Určite aj vás včera zastihla snehová kalamita, ktorá sa prehnala po celom Slovensku. Ku intenzívnemu sneženiu sa pridal aj silný vietor a všetky tieto faktory vedia negatívne vplývať na náš organizmus. Preto je veľmi dôležité užívať počas zimy vitamíny

Užívate nejaké? A ako zvládate zimu? Máte ju radi?

Vitamín K je veľmi dôležitý, no aj napriek tomu ho ľudia ignorujú. Vitamín K zaisťuje normálny stav kostí, pomáha udržať pevnosť kostí a podporuje zdravie srdca.

Collagen vám asi nijako špeciálne predstavovať nemusím, spolu so zinkom má skvelé účinky pre zdravie a krásu pleti, vlasov i nechtov. 

Colafit, ktorý vám na mojom blogu ukazujem už druhýkrát je zase veľmi prospešný pre správnu funkciu kĺbov, takže je vhodný pre ľudí, ktorí majú problémy napríklad s kolenami. 

Vitamín D, všetci vieme, že najmä počas pandémie všetci imunológovia odporúčali brať práve vitamín D, ktorý je prospešný na správnu funkciu imunitného systému. Okrem toho prispieva k normálnemu stavu zubov a kostí a prispieva k normálnej činnosti svalov.

Rakytníkové kapsule alebo vitamín C sú veľmi dôležité pre odolnosť imunitného systému, zdravie srdca, správnu činnosť tráviaceho traktu a priaznivo pôsobia na zdravie pleti. 

Vitamín E prispieva k ochranu buniek pred oxidačným stresom. 

Biopron 9, dodáva telu dôležité probiotické kultúry, pomáha obnoviť črevnú mikrobiotu, nielen pri užívaní antibiotík, podporuje celkové zdravie a je vhodný aj pre tehotné a dojčiace ženy. 

Morský kolagén pomáha udržovať pleť dlhodobo hydratovanú, ľahko sa vstrebáva je chuťovo neutrálny a je vhodný do akéhokoľvek jedla a pitia.

Beta karotén, podporuje zrak aj pri slabom osvetlení a zlepšuje zdravie pokožky, zaisťuje ľahšie opálenie. 

Užívate niektoré z týchto vitamínov alebo vás nejaké oslovili?

You Might Also Like

1 komentárov

  1. Já beru vitamín C,D a zinek :) Zkoušela jsem i Biopron, ale bylo mi z něj špatně :)

    Another Dominika

    OdpovedaťOdstrániť

All rights reserved. Používa službu Blogger.

Social Network